Калашников показав літаючий мотоцикл

225

Літаючий електробайк, «Калашников» розширює лінійку

Концерн «Калашников» продовжує радувати новинками. Трохи раніше компанія з гучною світовим ім’ям представила екологічно чисту розробку для працівників ДПС – електричні мотоцикли для мотобата. Раптова новинка чимало здивувала багатьох автолюбителів, настільки нова розробка відрізнялися від звичної продукції концерну.

Вчора на YouTube був опублікований ще один відеоролик також розробленим «Калашниковим» электромотоциклом, тільки на цей раз літаючим…

Дивовижна розробка являє собою досить поширену в світі схему реалізації мініатюрного одномісного засоби пересування по повітрю. По суті це великий квадрокопетр, який може перевозити одну дорослу людину стандартної ваги.

Дивіться також: Перший у світі прототип електричного літака успішно пройшов випробування: Відео

Технічно в моделі також немає нічого надскладного, чотири електромотори, вісім здвоєних гвинтів. Електричне живлення від акумуляторів, розташованих для ідеальної развесовки по боках від вершника. Ніяких технічних характеристик цього засобу пересування заявлено поки що не було, все ж таки це поки ще прототип і навіть не готувався у серію. Втім, припустити про тех. даних все ж можна, якщо порівняти характеристики ховербайка з іншими аналогами, наприклад, ховера під назвою Scorpion-3, теж до речі, російської розробки.

Цей літаючий електробайк може розганятися до 50 км/год і літати протягом 27 хвилин.