Ненадійна Альфа Ромео Джулія пройшла краш-тест на відмінно

225

Alfa Romeo Giulia отримала Top Safety Pick + в краш-тестах IIHS

Альфа Ромео Джулія – це дуже дивний автомобіль. Він швидкий і відмінно управляється, але ненадійний. Про красивий і самобутній, але небезпечний. Принаймні був таким в минулому році. Alfa Romeo довелося довести зворотне, повторно пройшовши тестування IIHS. І ЙОМУ ЦЕ ВДАЛОСЯ! Всі краш-тести були пройдені на відмінно!

У минулому році з моделлю Джулія трапився конфуз, як стверджували джерела з Automotive News Europe Alfa Romeo провела значний реінжиніринг силового каркаса седана щоб підвищити безпеку свого популярного в США і Європі седана після того, як автомобілю “не вдалося пройти фронтальний, бічний і краш-тест ззаду”. Офіційно Фіат-Крайслер заперечував цей факт, але найімовірніше якісь зміни були зроблені і тепер Giulia може змагатися у тестуванні з кращими з своїх колег по цеху.

2017 Alfa Romeo Giulia отримав найвищий рейтинг безпеки Top Safety Pick + від Страхового інституту з питань безпеки дорожнього руху в одному з останніх тестувань. Для цього йому треба було пройти всі краш-тести на «п’ятірку» і обзавестися максимальним балом за систему запобігання фронтального краш-тесту, а також показати хороші результати в роботі фар.

На сайті IIHS були опубліковані відео бійні, де можна побачити, як прекрасний італійський седан самовіддано захищав своїх пасажирів – манекенів від різноманітних бар’єрів і наезжавших на нього на швидкості візків, мета яких одна – знищити штучного людини.

Ось бічний краш-тест на швидкості 50 км/ч:

65 км/год і зіткнення з помірним перекриттям:

Погляньте на найскладніший з усіх краш-тест, удар з невеликим перекриттям (також проводиться на 65 км/год):

Не тільки IIHS дав найвищу нагороду Alfa Romeo Giulia, седан також отримав найвищий бал “п’ять зірок” за версією Euro NCAP. Таким чином, всі передбачувані питання інженерами Alfa Romeo були з проходженням краш-тестів, здається, були повністю вирішені. Тепер це справжній танк в красивому вечірньому платті. Залишилося тільки покращити надійність і все у цього автомобіля буде добре.