Тизерное фото нового Volkswagen Jetta

220

Новий Фольксваген Джетта покажуть в Детройті

Volkswagen почав рекламну компанію моделі Jetta наступного покоління для Північноамериканського ринку. У вільному доступі поки з’явилася єдина «гифка», підтверджує припущення, що звучали раніше, що модель буде представлена на Північноамериканському міжнародному автосалоні в січні 2018 року.

Тизерное фото нового Volkswagen Jetta

Крім каламутній фотографії, інші подробиці про Jetta залишаються невідомими. Можна лише відзначити раніше поширену інформацію про те, що новий популярний бюджетний седан отримає «дуже сучасний дизайн з «сильною» і «емоційною» зовнішністю. Про це згадав виконавчий директор VW в Північній Америці Хайнріх Вебкен, принагідно нагадавши, що модель крім звичайної версії отримає спортивний варіант R-Line. Через 12 місяців після початку випуску сьомого покоління Jetta, також буде представлена ще одна версія моделі з трьома літерами «GLI». Її відмінною рисою для ринку Північної Америки швидше за все стане повернення ручної коробки перемикання передач.

Тизерное фото нового Volkswagen Jetta

Раніше опубліковані шпигунські фотографії показали, що бюджетна четырехдверка очевидно стала більше сьогоднішньої моделі. Вона буде побудована на універсальній платформі MQB, запозиченої у Golf і виявиться більш легким у порівнянні з нинішньою моделлю, незважаючи на збільшення бази. Ніяких подробиць щодо лінійки моторів пояснено не було. До речі, як очікується, південноамериканська версія отримає нову восьмиступінчасту автоматичну коробку передач і 1,5-літровий бензиновий двигун TSI з турбонаддувом. Це може стати хоч якимось орієнтиром.

Тизерное фото нового Volkswagen Jetta

Як ми припускали в пості «2018 Volkswagen Jetta, ексклюзивні фотографії без камуфляжу» на седан також будуть ставитися 1.4, 1.6 і 2.0 літрові двигуни. Як бензинові, так і дизельні.

Враховуючи запланований дебют в середині січня 2018 року, ми очікуємо побачити нову Jetta у продажу через пару тижнів після розкриття в якості моделі 2019 року.

Для Росії Фольксваген виробляє Jetta на заводі в Нижньому Новгороді. Шосте покоління можна придбати за 950.000 – 1.320.000 рублів.