Хендаи готує 8 нових кросоверів до 2020 року

223

Hyundai готує розширену лінійку позашляховиків до 2020 року

Приготуймося! Hyundai планує до 2020 року серйозний прорив. Протягом трьох наступних років плюс вісім паркетників і позашляховиків. Серед яких кросовер Kona, представлений в березні 2017 року, це тільки початок!

Нова лінійка включить в себе всі безліч різноманітних кросоверів, від самих мініатюрних представників сегмента A, далі в середній клас і вище до флагмана в 2020 рік.

Віце-голова “Хенде Мотор”, сказав в інтерв’ю, що необхідно мати “повний модельний ряд позашляховиків, щоб ми могли задовольняти потреби наших клієнтів”.

Експерти вважають, що агресивне впровадження нових моделей і розширення лінійки допоможе автозаводу йти в ногу з часом, так як переваги клієнтів перемикаються в бік кросоверів і позашляховиків.

Хендаи готує 8 нових кросоверів до 2020 року

“Ми були трохи нерасторопными в плані збільшення обсягу з точки зору паркетників”, – сказав він, заявивши, що компанія повинна виробляти більше кросоверів і запустити у виробництво кілька їх моделей. Крім нового парку позашляховиків, Хендай планує працювати з електромобілями, машинами на паливних елементах і навіть з дизельними двигунами. У тому числі встановлювати всі ці види моторів на кросовери. Це має важливе значення, тому що клієнти цінують ефективність в кроссоверах.

Незважаючи на проблеми з дизельними двигунами в Фольксваген, південнокорейський автовиробник має намір знову серйозно взятися за виробництво двигунів саме на важкому паливі, розуміючи, що до електрифікації поки ще дуже далеко, а економічність для кросовера важлива. В тому числі ці дизельні варіації будуть поставлятися на ринок США. Що як би натякає на якість продукції і впевненість Хендаи в ній.

Теоретично дизельні мотори можуть використовуватися на пікапах Santa-Cruz, який за чутками повинен потрапити у виробництво в 2021 році на американському підприємстві Hyundai в Алабамі.

Одним з нових кросоверів стане восьмимісний модель, яка обіцяє запропонувати “видатні можливості” у всьому, від їзди, до комфорту.

Хендаи готує 8 нових кросоверів до 2020 року

На іншому кінці шкали, мініатюрний кросовер A-сегмента призначений для конкуренції з такими автомобілями як Nissan Juke і Honda Fit/HR-V.

“Ідея полягає в тому, що ми повинні дати нашим клієнтам не тільки вибір легкових автомобілів, ми також дамо їм на вибір досить кросоверів”, сказав він.

Дивіться також: Нові позашляховики і кросовери, які вийдуть до 2020 року

Сім позашляховиків після Кона буде показаний на великих автосалонах Детройт, Нью-Йорк і Лос-Анджелес в найближчі роки.