Позашляховик Maserati Levante допоміг встановити рекорд швидкості сноуборду

251

Maserati Levante розігнав сноубордиста до рекордної швидкості.

Maserati Levante на шипованих зимових шинах розігнав професійного сноубордиста до 151,57 км/год на замороженому швейцарському озері Сан-Моріц.

Компанія Maserati допомогла британському сноубордисту з Британії Джеймі Барроу побити свій власний світовий рекорд швидкості на сноуборді при буксируванні транспортним засобом.

Нагадаємо, що в лютому 2016 року Барроу встановив рекорд швидкості, проїхавши на дошці зі швидкістю 99,87 км/год. Цей рекорд був встановлений також на завмерлому озері у Санкт-Моріц. Але незважаючи на це професійний сноубордист завжди був впевнений що з допомогою автомобіля він зміг би досягти ще більшої швидкості, оскільки в заїзді в 2016 році йому заважав м’який сніг, а також більш коротка траса.

Позашляховик Maserati Levante допоміг встановити рекорд швидкості сноуборду

На цей раз він повернувся до озера з потужним позашляховиком Maserati Levante оснащеним спеціальними шипованими шинами Pirelli Scorpion Winter. Гума має 474 шипа (довжина кожного шипа становить 4 мм). Ця гума забезпечує найкраще зчеплення зі слизькою поверхнею.

Вранці в понеділок 19 лютого 2018 року був здійснений перший заїзд, в якому сноубордист розігнався до 151,57 км / ч. Згідно з регламентом Книги Рекордів Гіннеса для того щоб зафіксувати Світовий рекорд швидкості сноубордисту потрібно було зробити ще кілька спроб. В результаті під час другої спроби позашляховик розігнав сноубордиста до 147,22 км / ч. Далі два результату були усереднені. В результаті офіційно світовий рекорд швидкості на сноуборді був зафіксований на швидкості 149,65 км / ч.

Позашляховик Maserati Levante допоміг встановити рекорд швидкості сноуборду

Ось що сказав Джеймі Барроу:

  • «Я дуже радий що побив свій власний рекорд швидкості. Я завжди знав що з ідеальними умовами і з правильним автомобілем, який буде буксирувати мене можна досягти більш високої швидкості..».

Ось що сказав керівник відділу маркетингу Maserati SpA Джейкоб Ниборг:

  • «Ми дуже раді, що саме наш позашляховик допоміг Джеймі встановити Світовий рекорд швидкості руху на сноуборді. З самого початку ми знали, що зможемо спільно з професійним сноубордистом встановити рекорд Гіннеса. Також ми відразу знали, що наш позашляховик Maserati Levante не підведе в суворих зимових умовах, завдяки своїй потужності, сучасних електронних систем і своїми можливостями на бездоріжжі. Ми раді за Джеймі і сподіваємося, що в майбутньому зможемо йому допомогти досягти ще більших швидкостей.».

Відео 2016 року з сайту сноубордиста Джеймі