Так Koenigsegg проводить краш-тест свого Regera: Відео

224

Ось як проходять випробування гіперкара Koenigsegg Regera

Краш-тести гіперкара вартістю з літаків проходять в екстремальних умовах. На певному етапі випробувань, автомобіль на швидкості буквально перестрибує бордюр. Це жорстко! Цікаво, скільки прототипів розносять на шматки для практичних тестів на безпеку?

Дивіться також: McLaren представив новий гіперкар Senna

Нові автомобілі повинні пройти краш-тест для того, щоб отримати право їздити по дорогах. Це закон у всіх цивілізованих країнах. Всі автокомпанії, від виробників масових моделей хетчбеків, до буквально штучної продукції – суперкарів зобов’язані це робити. В процес руйнування залучений навіть такий рідкісний єдиний шматок технологій, як Koenigsegg Regera.

На Instagram записі Koenigsegg з’явилося коротке відео говорить нам про минуле. Нарізка оповідає про тернистий шлях, який автомобіль повинен пройти, перш ніж він стане на рейки одиничного виробництва. Його починають бити. Спереду, ззаду, збоку. Його б’ють молотком, перевіряючи стійкість вуглепластика до дрібних ударів. Один з найбільш страхітливих тестів, наїзд на бордюрний камінь. Робиться це на швидкості. На великій швидкості…

Незважаючи на те, що реально складно дивитися, як такий рідкісний і дорогий автомобіль піддається руйнуванню, ми не можемо не вразити здатністю Регеры витримувати такі випробування. Видно геніальна робота команди інженерів під керівництвом Кенигсегга.

80 власників Regera (всього буде выпещно стільки примірників), безсумнівно, ще більше оцінять довговічність автомобіля і його безпеку після перегляду цього відеоролика. Ми також впевнені, що вони сподіваються, що їх Регеры ніколи не потраплять в подібні халепи. Ось впевнені в цьому! Відеоролик: