Самий безтурботний кіт-мандрівник на світі: Відео

321

Як люблять подорожувати в автомобілі деякі коти

Доброго ранку, любі читачі! Ми знаємо, що вам подобаються автомобілі. Але також ми впевнені, що пройти повз милого кота ви теж не зможете. Особливо якщо це кіт-мандрівник на автомобілі, який з блаженним видом на світі їде, лежачи на торпедо за своїм котячим справах!

Втім, хочемо попередити любителів тварин і тих, хто перевозить своїх чотириногих вихованців в автомобілі. Кішок не можна перевозити в транспортному засобі без спеціальної перенесення. Вухатий друг не повинен самостійно пересуватися по салону автомобіля.

Дивіться також: Не кладіть ноги на торпедо, це надзвичайно небезпечно

Чому? Вся справа в тому, що тварина може спровокувати аварійну ситуацію. Наприклад, бували випадки, коли кішки залазили в педалі і заважали водієві керувати автомобілем. Або їх щось лякало, і вони намагаючись вибратися з авто починали хаотично бігати по всьому салону машини, наводячи жах не тільки свого господаря, але і інших учасників руху, бо автомобіль був некерованим.

Тому, завжди садіть своїх вихованців у спеціальну клітку-переноску, з закривається дверцятами. Покладіть в перенесення його улюблену іграшку, щоб було не так нудно і вперед! Коту і вам буде менше стресу!

Ну а якщо ви взяли тварина в тривалу подорож, без наших рад щодо правильної перевезення вам точно не обійтися:

Способи перевезення домашніх тварин в автомобілі

П’ять способів захистити вашу собаку в машині