Відео: «Ламбо» з мотоциклетним мотором – мрія дитини

296

«Ламборгіні» з двигунів від мотоцикла, верх винахідливості

Чергова «підробка» під оригінал, при погляді на яку стає ясно, її творець має хороший потенціал у винахідництві.

Всі ми багато разів бачили різноманітні розробки на тему дорогих і просто екзотичних автомоделей. Деякі з них окрім як витвором інженерного мистецтва назвати складно, настільки ідеально відтворені деталі і технічні характеристики вихідного автомобіля. На інші, без сліз або посмішки не поглянеш. У такому разі розумієш, при всьому ентузіазмі, найголовніше у справі – це знання і «прямі руки.

У першому випадку, коли в гаражі або приватній майстерні створюється практично точна копія, дотримуються певні, технічні та інженерні дії, техпроцес не порушується, безпека майбутнього спорткара не страждає, а пропорції елементів кузова і його зовнішній вигляд, в ідеальних випадках, практично неможливо відрізнити від оригіналу. Двигуни, КПП, підвіска в звичайному випадку використовується спортивні, просто б/в або від менш дорого автомобіля.

Зрідка «цукерочку» вдається зробити, маючи обмежений бюджет. Це взагалі практично не зустрічається в природі варіант, зважаючи на складність поставленого завдання, і, звичайно ж відсутності достатніх коштів.

У другому випадку все відбувається з точністю до навпаки. Некрасиві репліки ліпляться ентузіастами з підручних матеріалів. Коли дивишся на такі автомобілі складається відчуття, що автор навмисно «зліпив» непривабливого монстра. Все криве, косе, ледве пересувається.

Але як бути з моделями на зразок цієї:

Відео: «Ламбо» з мотоциклетним мотором – мрія дитини

Створенням спорткара своєї мрії зайнявся фермер однієї з Азіатських країн. Грошей вистачило на двигун від недорого мотоцикла, амортизатори, 17-е диски з покришками, противотуманки і світлодіодні задні ліхтарі. Ах, так, кермо, приладова панель і ще пару запчастин по дрібноті. Про інших частинах авто нічого не відомо. Найімовірніше вони були взяті зі списаних автомобілів та на найближчій звалищі чормету.

Машина виявилася менше оригіналу. Зроблено це, швидше за все, для економії ваги. Моторчик-то не дуже потужний. Пропорції в цілому збережені схожі. З боку і на певній відстані видно, перед нами Lamborghini.

Двері відкриваються вгору, спойлер виїжджає при необхідності натисканням на кнопку. Виглядає круто. Але найнеймовірніше, землероб зробив на своєму майбутньому автомобілів персоналізовану (!) підвіску. Неймовірно!

Дивіться також: Як автомеханік відновив новенький Porsche Cayenne після ДТП

Проект поки не завершений, як видно з ролика, автомобілю ще належить рихтування кузова, фарбування елементів і доопрацювання всередині салону.

У результаті повинна вийти цікава компактна модель «Lil Lamborghini». Модна машина для картингу – саме те!