В Англії зібрали автомобіль мрії з різних частин

260

Рендеринг фото автомобіля мрії автомобіліста

Виявляється, зробити автомобіль мрії не так вже складно. Досить змішати найкрасивіші машини сучасності і зробити їх елементів ідеальну модель. Фари візьмемо однієї німецької моделі, решітку радіатора від іншої італійської машини, від третього авто запозичимо кузов і так далі.

Саме таке опитування провів автомобільний онлайн сервіс Webuyanycar серед більш 2.300 водіїв. Автомобілістам було запропоновано вибрати будь-які часто реально існуючих автомобілів. А з цього набору вже був створений автомобіль, застосовані найбільш популярні варіанти і частини. Ось що вийшло.

Серед майже всіх автомобілістів було схожу думку, у автомобіля повинен бути стиль спорткара, комфорт седана і практичність позашляховика. Основний вплив на зібрану «солянку» надали Lamborghini Urus і Gallardo, Alfa Romeo Giulia, Honda Civic Type R, BMW і Audi R8.

В Англії зібрали автомобіль мрії з різних частин

Рендеринг фотографії моделі пофарбовані в яскравий синій металік, кузов взято від кросовера Urus, фари і ліхтарі запозичені у BMW 6-Series, на фальшрешетке у вигляді перевернутого трикутника Рело красується значок Bentley. Двері явно були взяті від Audi R8.

Продовженням стала установка заднього антикрила від Gallardo, колісних дисків від Honda Civic Type R. Двигун бажано поставити спортивний, а робити цього забавного монстра Франкенштейна потрібно Bentley.

Вихлопні труби були взяті у Hyundai i30.

Отже, ідеальний автомобіль зібрали з…

В Англії зібрали автомобіль мрії з різних частин

Кузов Lamborghini Urus

Диски Honda Civic Type R з позашляховими шинами

Двері від Audi R8

Решітка радіатора Alfa Romeo Giulia

Задній спойлер Lamborghini Gallardo

Значок від Bentley

BMW 6 серії фари

Випускна система Hyundai i30