2019 Mercedes GLS: Перша інформація і фотографії, коротко

251

2019 Mercedes-Benz GLS, що зміниться у новій моделі?

Замість V6 – рядні двигуни.

У 2019 році Mercedes покаже свій новий GLS. В ньому зміниться не тільки зовнішність, але серйозно буде перероблена технічна основа. Нове покоління рядних шестициліндрових двигунів цілком можливо дуже скоро прийдуть на заміну більш компактним, але і більш складним версіями V6. Так яким буде новий король серед великих кросоверів з Німеччини? Перша інформація і фотографії Mercedes-Benz GLS.

Наступника GL нарекли GLS. Його перша версія, якщо можна так назвати просто перейменований рестайлінговий варіант моделі X166, випускається з 2015 року. Це означає, що модель пора не просто оновлювати, але робити абсолютно нову її версію. Цим і займаються зараз інженери, техніки і дизайнери зі Штутгарта.

2019 Mercedes GLS: Перша інформація і фотографії, коротко

От, не далі, ніж вчора нову модель вивели на прогулянку, не забувши попередньо до невпізнання змінити зовнішність за допомогою dazzle камуфляжу і замінивши нові фари і передню фальшрешетку радіатора пустушкою.

Новинка, як і її попередники буде відрізнятися семимісцевим салоном і довгою – триметрової базою. Перші дорожні тестування показують, що закритий з усіх боків позашляховик отримає абсолютно новою зовнішністю. Інакше, навіщо було закривати весь кузов захисним камуфляжем?

Будучи прямим конкурентом таких шикарних моделей як Range Rover і BMW X7, GLS повинен відповідати вищому ешелону наймодніших і бажаних моделей у світі.

2019 Mercedes GLS: Перша інформація і фотографії, коротко

Так може виглядати новинка, GLS 2019 року

В оновленому GLS будуть запропоновані варіанти ще більшого зниження ваги з одночасним збільшення міцності/удароміцності конструкції. Зовні модель обіцяє стати стрункішим, менш громіздкою, внутрішньо простору повинно виявитися ще більше. Юзабіліті, як обіцяють інсайдери з MB, також підніметься до нових висот. Користуватися всіма благами міського позашляховика буде ще простіше.

Додатковий простір в салоні з’явиться завдяки новій платформі MHA, яка крім збільшення простору має ще одну перевагу – вона розроблена з урахуванням використання гібридного приводу, яким будуть обладнані нові GLS.

2019 Mercedes GLS: Перша інформація і фотографії, коротко

Як було заявлено раніше, рядні шестициліндрові силові агрегати цілком можуть прийти на зміну V6, але ось V8 схоже нікуди не дінеться, в тому числі і для AMG версій.

Як видно з попереднього релізу, зміни будуть носити значний обсяг, тому варто очікувати деякого збільшення вартості моделі.

2019 Mercedes GLS: Перша інформація і фотографії, коротко

Також дуже ймовірно поява моделі Maybach GLS. Мерседес давно готує для цього базу, чому б цій базою не стати новим GLS наступного покоління?

2019 Mercedes GLS: Перша інформація і фотографії, коротко

Range Rover SV Autobiography LWB

Більш того, Mercedes-Benz розробляє нові версії моделі, на зразок тих, що ми бачили у Land Rover – Range Rover SV Autobiography LWB і Bentley Bentayga. Додаткові аудіосистеми, краща шкіра, екрани по всьому салону, це лише передбачуваний список нового обладнання, яке може бути встановлено на новинку.