Aston Martin прорекламував новий Vantage

224

Цей рекламний ролик Астон Мартін Вантаж змусить вас здригатися

Типовий постпремьерный рекламний ролик акцентує увагу на найбільш важливих аспектах новинки британського походження – Aston Martin Vantage нової генерації. У хвилинному відео автомобіль розкритий з різних ракурсів, підкреслені його характерні риси, показаний характер, дикий характер.

Дивіться також: Новий гіперкар від Астон Мартін: Перші фотографії!

З відеоролика вам все стане зрозуміло. Ми лише розкриємо кілька цікавих моментів, пов’язаних зі створенням реклами. Зйомки проводив відомий в професійних колах фотограф, що працює під псевдонімом Rankin. З-за цього кліп вийшов вкрай анімалістичним і дуже своєрідним.

Джон Ранкін Уедделла один з найвідоміших фотографів Британії, який за свою професійну кар’єру сфотографував безліч знаменитостей, від Королеви Єлизавети до Девіда Боуї. Тому досвід у даного громадянина є і не малий.

Основою роботи Ренкіна для Астон Мартін стали поєднання дводенних зйомок в Atlanta Motorsports Park і натурні студійні зйомки.

Aston Martin прорекламував новий Vantage

«Моя мета полягає в створенні кадрів, від яких волосся стануть на загривку», говорить Ранкін. «Мова йде про високої інтенсивності, максимальному впливі зображення, яке розжене ваш пульс з поспішністю двигуна V8 на повному газі».

Послання ясно? Приготуйтеся до незвичайним кадрів, які можуть захопити вашу увагу: