Бетономішалка дивом не розчавила легковик: Небувале везіння

302

Відео: Чудесний порятунок від неминучої загибелі водія

Після перегляду такого роду подій спочатку кров холоне в жилах! Десятки тонн сталі роблять некерований пірует і невідворотно несуться на зустріч якоїсь бідної, якій замріяній легковику з сидячими всередині неї людьми. Про що вони думають в цей момент? Страшно уявити! Вся життя пролетить перед очима…

І яке моральне полегшення відчуваєш, коли диво рятує людей від неминучої загибелі. Вантажівка проноситься повз або лише трохи зачіпає легкову машину. Наступне відео якраз з такого розряду.

На початку нічого не віщує біди. Але ось в поле зору камери з’являється бетонозмішувач (25 секунда відео). Її водій не встигає вчасно зреагувати на утворився перед ним невеликий затор, гальмує – марно.

Тоді, він повертається кермо вліво. Маневр допоміг би в даній ситуації, якщо мова йшла про легковому автомобілі. Але це вантажівка, з дуже високим центром тяжіння… Машину відразу починає кренити на правий бік…

Дивіться також: Ось що може зробити вітер з автомобілем на дорозі

Момент істини, чи встигне виїхати з-під удару позашляховик, над яким нахилився вантажний автомобіль? Про це ви дізнаєтеся з відеоролика: