Дивіться як шкільний автобус вийшов з-під контролю на льоду

245

Ось що може статися з абсолютно будь-яким транспортним засобом на слизькій дорозі.

На жаль, у світі немає жодного транспортного засобу, який зміг би змінити закони фізики на слизькій дорозі. Всі ми знаємо, що відбувається з автомобілем у випадку втрати зчеплення з дорогою. Природно, багато хто з нас на слизькій дорозі намагаються їхати з мінімальною швидкістю, щоб уникнути заносу. Але іноді ніщо не допомагає щоб запобігти втраті зчеплення з дорожньою поверхнею. Особливо якщо асфальт вкрився тонким шаром льоду.

Ось відео як приклад, на якому водій шкільного автобуса втратив контроль над важкою машиною.

Це сталося в Саттоне, штат Массачусетс після сильних нічних. Це сталося рано вранці перед відкриттям школи, де щоранку в зимовий час дороги перед школою обробляються протиожеледними реагентами. На жаль, цей автобус прибув в район школи в 7:10 ранку. В цей час дороги ще не були оброблені дорожньою технікою.

В результаті по суті автобус опинився на цій ковзанці. На щастя, на шляху важкого автобуса виявилася Тойота, яка зупинила некеровану машину. Сам автобус практично не отримав пошкодження.

Так що цей приклад зайвий раз доводить нам, що дорога не прощає помилок і що кожен водій повинен бути готовим до всього. Особливо на дорозі в зимовий час.