Jeep Wrangler оновився до 2018 року

259

2018 Jeep Wrangler оновився, але залишився як і раніше крутим

Jeep опублікував офіційні зображення нового покоління легендарного позашляховика 2018 модельного року – Jeep Wrangler. Незважаючи на те, що класичний дизайн залишився впізнаваним, новинка отримала ряд реальних змін і вагомих відмінностей.

Ось що Jeep декламував у своєму прес-релізі:


Найздібніший позашляховик з коли-небудь створених, ще більше легендарних можливостей Jeep® 4×4, сучасний дизайн, який залишається вірним витоків, передові економічні двигуни, більше опцій для бездоріжжя, а ще він наділений великою кількістю систем безпеки і передових технологій, ніж коли-небудь раніше. Новітній унікальний дизайн Wrangler включає в себе впізнавану трапецоїдну решітку радіатора, знамениті круглі фари і квадратні задні ліхтарі, поліпшену аеродинаміку, зручне відкидне лобове скло для пуристів бездоріжжя, для більшої волі на свіжому повітрі і десятки комбінацій різних дверей, дахів і лобових стекол.

Ось що вийшло у Jeep в результаті довгого переосмислення:

Jeep Wrangler оновився до 2018 року

Як видно на фотографії вище, лобове скло дійсно відкидається, але передні стійки при цьому залишаються на місці. Поточна модель Jeep відкидалася разом зі стійким, що ускладнювало процес складання.

Дивіться також: Jeep святкує 75-ти річчя Willys MB

Джип стверджує, що процес складання лобового скла став «зручним», що вже робить його в 100 разів краще, ніж раніше.

Збоку, ви також можете побачити щось, що виглядає як вентиляційний отвір за переднім крилом і сигнал повороту в передній його частині. Судячи з фотографій інтер’єру на позашляховику залишилася підключається вручну роздатка і класичний важіль стоянкового гальма. Обидва рішення відмінно підходять під потреби підкорювача бездоріжжя.

Jeep Wrangler оновився до 2018 року

Ось ще одне фото зверху. Новий капот виглядає гідно, як і в цілому стилістика передньої частини автомобіля (особливо фари, врізані в передню решітку). Опрацьованості зовнішнього вигляду допомагає і штампована виїмка, що проходить по всій довжині автомобіля.

Дивіться також: Концепти на базі автомобілів Джип 2015 року

Що під капотом? Поки це залишається таємницею. Можливо це буде 2.0 літровий 373 сильний турбований двигун дизельний силовий агрегат і 300-сильний V6 Pentastar на 3.6 літра. Можлива поява екологічною гібридної версії трансмісії.

Двигуни будуть Агрегатуватися з 6-швидкісною механікою або автоматичною КПП ZF на 8 передач.

Більше інформації буде сказано виробником 29 листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі.