На тестах помічений найдешевший Мерседес

225

2018 Mercedes A-Class, перші шпигунські фотографії новинки

У Німеччині під час дорожніх тестувань помічена примітна новинка, один з найдоступніших автомобілів в лінійці Mercedes-Benz, модель A-Class. У містечку Schweinfurt нова модель проходить фінальні тестові випробування перш ніж покупці з усього світу зможуть насолодитися її володінням в 2018 році.

Задрапірована в звичний чорно-білий камуфляж, оновлена модель проїде по стопах свого попередника, але отримає набагато більш стильним і високоякісним дизайном.

З-за щільної завіси таємниці важко судити про справжнє вигляді цього компактного автомобіля Гольф-класу, але імовірно A-Class отримає завужені передні фари, встановлені на дверях зовнішні дзеркала заднього виду і більше стильне скло п’ятих дверей.

На тестах помічений найдешевший Мерседес

Раніше шпигунські фотографії показали нам то як зміниться інтер’єр новинки. Салон дійсно повинен буде серйозно змінитися, особливо в частині технічної начинки. Електронний кластер панелі інструментів, а також нова інформаційно-розважальна система як раз в тему. Крім цього, модель ймовірно роздобуде круглі вентиляційні отвори і триспицеве кермо.

Неясно і те, які двигуни отримає нова модель. Нові? Старі? Або оновлені старі? Імовірно асортимент бензинових і дизельних двигунів включатиме в себе турбовані чотирициліндрові силові агрегати, включаючи модель A40 AMG з 2.0 літровим турбованим моторів потужністю приблизно 340 л. с. (253 кВт). Покупці, яким майже 350 коней недостатньо, можуть розраховувати на більш потужну версію 402 к. с. (300 кВт), такий двигун повинен буде стати під капот самої зарядженої топової версії A45 AMG.

Останнє оновлення в лінійці A-Class імовірно буде їздити на оновленій версії платформи MFA. Очевидно завдяки цьому автомобіль стане більше за габаритами і ще більше зросте обсяг внутрішнього простору. Разом з цим збільшенням прийде комфорт для пасажирів при поїздках на далекі дистанції.

Дивіться також: Зла позашляхова Нива за 676 тис. рублів

Стандартно і зниження ваги в районі 50 кг (принаймні в автомобільному сегменті зарубіжного інтернету активно мусується цей слух).

На тестах помічений найдешевший Мерседес

Дата виходу поки не призначена. Це явно буде 2018 рік, але в якому саме кварталі Mercedes розкриє карти з нового A-Class ще неясно.

Нагадаємо, що вартість рестайлінгової версії Mercedes-Benz A-Class складає 1.660.000 рублів.