Небезпечне приземлення літака на дорогу: Відео

341

Ось як відбувається екстрене приземлення літака

Всі мріють про літаючі автомобілі? Думаєте це буде класно, сісти в машину і без пробок долетіти з пункту A в пункт B без пробок і проблем? Подумайте ще раз, після перегляду сьогоднішнього відео. Насправді польоти та приземлення на автострадах — це дуже складний і небезпечний маневр.

Інцидент стався в США в неділю. На борту легкого одномоторного приватного літака які у великій кількості літають у Штатах сталася поломка. Дотягнути до найближчого аеродрому у пілота по всій видимості не було жодних шансів, тому було прийнято рішення приземлятися прямо на дорогу.

За збігом обставин у місці екстреного приземлення літального апарату знаходилися сили поліції, що приїхали на виклик. Напевно копи були вкрай здивовані, коли прямо над їх головами заваливаясь з одного боку на інший на вкрай низькій швидкості «пробарражировал» літак.

Дивіться також: Як заспокоїтися під час турбулентності у літаку

Розв’язка не змусила себе довго чекати. Посадка вийшла жорсткою, більш того, авіатор не розрахував габарити і врізався в дерева біля дороги. За даними місцевої служби порятунку пілот і його пасажир отримали травми в інциденті. Про їх стан на даний момент нічого не повідомляється.

Відео: