Ось як може виглядати Mercedes AMG G63 в новому кузові

282

Показані перші рендеринг фото позашляховика G-Class AMG

Новий Mercedes-Benz G-Class днями дебютував на автосалоні в Детройті, зовнішність його розкрита, і, здавалося б, таємниць немає. Але не минуло й кількох днів, як вже в мережі інтернет почали з’являтися його рендеринг фотографії, в яких майстри фотошопу міркують на тему того, як може виглядати AMG версія старого знайомого в новому вигляді.

Ось як може виглядати Mercedes AMG G63 в новому кузові

Ось приклад AMG G-Class зроблений нашим співвітчизником, Микитою Аксьоновим. Бачення художника були відображені на одному з офіційних фото компанії MB. Зміни в обважуванні дуже тонкі. Вони включають в себе новий передній бампер, «AMG» ґрати радіатора, горизонтальні світлодіодні ДХО, що обрамляють фари, і нові колісні диски.

Ось як може виглядати Mercedes AMG G63 в новому кузові

Навряд чи Мерседес стане змінювати традиції і зробить AMG версію з яким-небудь божевільним обважуванням, що все ж перед нами класичний позашляховик, а не спорткар. Втім, у будь-якому випадку, ми очікуємо, що Mercedes-G63 AMG отримає перенастроюючу підвіску і рульове керування, а також посилені гальма, а під капотом AMG знову займе місце разючий і звучний 4.0-літровий твін-турбо V8 двигун.

Ось як може виглядати Mercedes AMG G63 в новому кузові

Цей мотор вже довів, що всередині нього закладений величезний потенціал. У самих потужних модифікаціях (у новій моделі E63 S, наприклад), він видає колосальні 604 л. с. (612PS) і 850 Нм крутного моменту, вони ж 627 фунт-футів моменту на західний манер.

Нагадаємо, що з початку продажів компанія Mercedes запропонує двухтурбинную модель з восьмициліндровим V-4,0 літра двигуном потужністю 416 к. с. (310 кВт) і максимальним обертовим моментом 450 Нм. Мотор буде працювати в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка також буде сполучена з системою повного приводу.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про новинку з Інгольштадта, ласкаво просимо в наш автомобільний світ:

Все, що ви хочете знати про новий Mercedes-Benz G-Class 2019 року

Що означає оснащення Gelendewagen передній багатоважільною незалежною підвіскою?

2018 Mercedes-Benz G-класу: Друге покоління вже скоро

Mercedes розкрив інтер’єр нового позашляховика G-класу 2019 року

Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?

2018 Mercedes G-Class продовжує проходити тестування [Фото, відео]