Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?

217

Таким буде новий-старий позашляховик від Мерседес-Бенц?

На голландському сайті сьогодні з’явилися перші зображення культового позашляховика “Мерседес-Бенц” Гелендваген без камуфляжу. Автомобіль став більше, позашляховик став прогресивна, але приживеться зовнішність класики у новому форматі? Виглядає новинка вкрай двояко.

Витік фотографій Mercedes-Benz G-Class без камуфляжу.

Самим потужним бензиновим мотором стане 4.0 літровий V8. Його потужність може дійти до 600 л. с.

Офіційно презентація нового G-Class пройде 15 січня 2018 року на Детройтському автосалоні. Показ офіційно запланований Mercedes-Benz. Проте, як зазвичай, нетерплячим і дуже винахідливим громадянам кортить, і вони хочуть побачити новинку заздалегідь, нехай на 10 днів, але раніше. Фотографії не вражає якістю? Не біда, підключаємо уяву, і вперед, вивчати те, що було дуже довго приховано.

На Gelendwagen з’явиться новий режим «G-Mode», який системи позашляховика переходять автоматично після включення зниженої передачі. Налаштування підвіски і рульового управління в даному режимі автоматично перебудовуються під позашляховий режим руху.

У мережу просочилася серія зображень на якій чітко показаний шикарний джип з усіх боків. Що змінилося в екстер’єрі? Всі! Але також, як і оновлення легендарного позашляховика з іншого берега Атлантики, Jeep Wrangler, німцям вдалося додати новизни в класичні форми шляхом точкового зміни деталей і тонкого переробки звичної всім любителям німецького позашляховика концепції.

40% крутного моменту розподіляється на передню вісь, сталеві 60% обертають задні колеса.

Міркувати про зміни зовнішності поки не будемо, все ж почекаємо 15-го числа цього місяця і на прикладі якісних HD фото розглянемо новинку в нюансах. Зараз просто передамо на суд читачів те, що в підсумку вийшло у дизайнерів з Штутгарта. Відповідайте, будь ласка, чи подобається те що ви бачите на фотографіях? Не даремно була затіяна ця епопея з оновленням?

2018 Mercedes G-Class продовжує проходити тестування [Фото, відео]

2018 Mercedes-Benz G-класу: Друге покоління вже скоро

Мерседес показав частину салону нового Гелендваген

Mercedes розкрив інтер’єр нового позашляховика G-класу 2019 року

Мерседес показав ще більше фотографій салону нового G-Class

Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?

А для тих автолюбителів, які з якоїсь причини пропустили вкидання MB, нагадаємо, що за консервативною зовнішністю криються великі зміни. Інтер’єр змінений більше ніж повністю, з його новим широким цифровим дисплеєм а-ля «S-Class», який розтягнувся на всі торпедо. Панель інструментів та інформаційний – розважальний дисплей розділені на два блоки по 12.3 дюйма. В базових комплектаціях водії будуть задовольнятися стандартної аналогової панеллю.

Безліч камер будуть допомагати водієві не тільки при парковці або електроніці при русі в автоматичному режимі, але при підкоренні внедорожья. Їздити по бездоріжжю стане зручніше.

Кнопки підключення приводів, що розташувалися на центральному місці G-Class, залишилися впізнаваними. Вони затиснуті між круглими решітками вентиляції. Інтер’єр став ще акуратніше, виглядає вишукано і дорого.

Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?

Кути заїзду та з’їзду: 31° і 30° відповідно

Раніше багато було сказано про збільшені габарити позашляховика. Заднім пасажирам буде явно комфортніше в далеких поїздках, місця для ніг має бути достатньо. «Диван» перемістився ближче до корми, а збільшена колісна база просто не залишає шансів на успіх. Майже 400 мм додатково простору для ніг задніх пасажирів!

Перші фотографії Гелендваген 2018 без камуфляжу | Хороший новий німець?

Позашляховик обзаведеться новою девятискоростной автоматичною трансмісією 9G-Tronic

Позашляховик залишається практичним засобом пересування в будь-яких умовах. Заднє сидіння розкладається в співвідношенні 40:60. Крім того, Mercedes-Benz обіцяє, що друге покоління моделі отримає також більше місця в ширину, в першу чергу за рахунок перерозподілу внутрішніх пластикових накладок в салоні. Передній пасажир також не буде обділений додатковим простором. Зокрема, на 101 мм зросте простір для ніг. Та й ліктями з водієм він навряд чи буде стикатися.

Бензинові і дизельні двигуни з максимальною отдачев в 360 і 313 к. с. будуть вишеньками на торті брутального позашляховика у фраку.

Кузов стане легше, ззаду за деякими даними буде встановлено жорсткий задній міст. Передня підвіска буде незалежною. Підйом на схил в 31 градус і проїзд броду глибиною 700 мм, не проблема для нового позашляховика.

Рама залишиться при ньому, але вага знизиться на 400 кг.

Трансмісія, природно, повнопривідна, з трьома диференціалами.

Також, як і подолання цілком реального внедорожья. Досить буде поставити «злі» покришки, і в перед! Принаймні, на це натякають в Штутгарті.