Перший детальний відеоогляд Aston Martin Vantage

237

Непередаване звучання нового Астон Мартін Вантаж, почуйте першими

Нова модель Aston Martin Vantage привернула багато уваги серед різних верств автомобільних фанатів. Комусь сподобався бездоганний дизайн цього купе. Він і справді прекрасний, з якого ракурсу не поглянь, натрапиш на ідеально відточену стилістику і привабливі для погляду форми.

Дивіться також: Астон Мартін представив нове спортивне купе Vantage

Інших привернуло технічне «підпілля». Чотирьохлітровий мотор V8 з двома турбінами від Mercedes-AMG в 510 к. с., сучасна розумна коробка перемикання передач, диференціал з технологією векторизації крутного моменту, адаптивні амортизатори і гарматний розгін до 100 км/год за 3.6 секунди. Образ машини Джеймса Бонда вимальовується ідеальний.

Салон виявився під стать зовнішності. Самі передові технології і матеріали в ньому використовуються у великій кількості. Чи варто говорити, що продуманість зручності користування тут також буде на висоті?

Але ось чого поки ніхто не бачив, вірніше не чув, так це звучання купе пофарбованого в яскраво зелений колір. А адже саме звук вихлопу, то з чим першим зіткнуться сторонні спостерігачі повз яких промчить або неспішно проїде це нове купе.

Незалежно від оборотів двигуна, інженерам вдалося налаштувати звучання ідеально у всьому діапазоні роботи двигуна. Рик не схожий на те звучання, яке пропонують моделі Mercedes-AMG, тому якщо не знати чий двигун стоїть під капотом, зрозуміти, що серце не англійське практично неможливо.

Дивіться також: Чому при відкритих вікнах в машині з’являється дивний звук

Звук вихлопної системи насичений, терпкий і об’ємний. Навіть не знаю, чи можуть підходити ці епітети для опису звучання авто. Вам краще самим послухати як працює вихлопна система машини і вирішити цю головоломку самостійно. Vantage заводиться на 12 хвилині відео: