Шевроле представила новий пікап

224

2019 Chevrolet Silverado, оновлений пікап став ще агресивнішим

Рестайлінгова версія пікапа Chevrolet Silverado була представлена в США напередодні Detroit Auto Show (14 – 28 січня 2018 року). Модель отримала нову оптику, нову фальшрешетку радіатора і показала кілька більш прогресивно-агресивну зовнішність. І цей стилістичний маневр абсолютно не випадковий.

Шевроле представила новий пікап

2017 рік відзначився однією важливою віхою в історії розвитку американського автомобілебудування. Компанії країни відзначають 100-річчя спадщини американських вантажівок. Chevrolet, як одні з найстаріших марок на континенті не могла залишитися осторонь від святкувань і ось що вона запропонувала покупцям на наступний 2018 рік.

Дивіться також: 12 найшвидших пікапів сучасності

Ключові зміни підкреслюються міцно збитим оновленим дизайном і легкою конструкцією. Chevrolet обіцяє що їх вантажівка стане краще у всіх значимих напрямках розвитку.

Шевроле представила новий пікап

Новий Silverado виділяється «сильної, сучасної» стилістикою, зазначає автовиробник, особливо в передній частині автомобіля, яка стала більш скульптурно виліпленої і осучасненої за останнім словом дизайну. Нові радіаторні решітки і світлодіодні фари будуть вигідно відрізняти новинку від свого попередника. На опублікованих офіційних фотографіях Chevrolet представлений в комплектації LT Trailboss, це одна з восьми майбутніх версій пікапа.

Шевроле представила новий пікап

LT Trailboss відрізняється від попередніх версій відсутністю хромованих елементів, вони замінені затемненими деталями, чорні бампера, диски, радіатор. До речі про колесах. Легкосплавні диски до 2019 також оновили дизайн, і перевзулися в досить злий гуму для трейлов по бездоріжжю.

Шевроле представила новий пікап

Ззаду пікап Chevrolet Silverado отримав новий дифузор, подвійну вихлопну систему і виштамповку га задній дверці багажника. Пригорща позашляхового обладнання і ліфтинг на 5 см, крім усього іншого, входять в комплектацію Trailboss LT.

Шевроле представила новий пікап

Презентація пройшла з розмахом

Поряд з новим видом, Silverado став технологічніше. Пікап використовує в своїй конструкції високосортні сплави, і високоміцну сталь в багажному відсіку. Нові матеріали роблять Silverado ті тільки міцніше, але і легше. Про це також не забули згадати його творці, хоча і не стали говорити точних цифр спорядженої маси. Про що ще не сказали Шевроле, так це про лінійку двигунів. Залишили сюрприз на Детройт? Можливо. Або просто залишили мотори без змін.

Шевроле представила новий пікап

“Він потужний, сучасний, але моментально пізнаваний як вантажівки Шевроле”, сказав Алан Баті, президент Північноамериканського операційного відділу GM. Новий Silverado буде показаний у січні на автосалоні в детройті. Більше фотографій, більше даних.

Шевроле представила новий пікап

Шевроле представила новий пікап

Шевроле представила новий пікап