Три відео першого електричного позашляховика Bollinger B1

241

Электровнедорожник Bollinger B1 на бездоріжжі

Прагнучи довести, що модель повністю електричного позашляховика дійсно може їздити де завгодно, а не призначена лише для того, щоб красиво стояти на подіумі виставкового центру, компанія Bollinger вивела свою новинку під назвою В1 на брудну прогулянку. Було проведено кілька заїздів по горах в штатах Юта і Колорадо. Начебто безшумний позашляховик квадратної форми показує себе не з гіршого боку.

Перша поїздка у відео показує сходження моделі B1 на «Інженерний перевал» в Колорадо. Автомобіль повзе вгору через скелясту кручу і водні броди. Як видно, нічого не закоротило і автомобіль легко проїхав невеликі водні струмочки. Також варто окремо відзначити легкість з якою в’їжджає вгору цей позашляховик в помірно пересічену місцевість. Перший млинець у невеликого автовиробника Боллінджер вийшов не грудкою. Автомобіль зі своїми прямими завданнями справляється.

Що стосується двох інших відео, вони показують тестування B1 в штаті Юта. Заїзд на круту скелю в пустелі Моаві пройшов успішно, їзда по піщаних дюнах також не викликала запитань у автоновинки.

Дивіться також: Еволюція Jeep, від Willis до нового Wrangler

Їздить B1 за допомогою електродвигуна завидною потужності в 360 к. с. і з 640 Нм крутного моменту. Автомобіль буде продаватися з акумуляторами на 60 або 100 кВт⋅год, діапазон відповідно у межах від 120 до 200 миль (від 200 до 320 км).

З моменту дебюту автомобіля в липні цього року, компанія стверджує, що отримала більше 10.000 замовлень.