У Балашисі покрівля стоянки не витримала ваги снігу: Відео обвалення

243

Ось що відбувається, коли на даху гаража дуже багато снігу

Ви паркуєте автомобіль біля будинку і вже шкодуєте про це, після нещодавнього найбільшого снігопад у Москві? Вам набридло розчищати замет, який справно з’являється на тому місці де залишений ваш автомобіль? Після перегляду такого відео, ви напевно подумаєте двічі, а може воно й на краще?

У Балашисі сталася НП, результатом якого стало 20 пошкоджених автомобілів. Попередньою причиною надзвичайної ситуації, за даними російських ЗМІ, став сніг, що накопичився на покрівлі критою паркування.

Конструкція критої стоянки ангарного типу по всій видимості не витримала ваги навалившегося на неї снігу. Металева конструкція підійшла до критичної навантаженні і склалася як картковий будиночок в лічені секунди.

Дивіться також: Снігова лавина, спровокована поїздом: Видеолайфхак

Площа обвалення склала 450 кв. метрів. Винні і обсяг виплат по завданих збитків з’ясовуються.

До чого ми опублікували це відео? Та все до того ж, попередити власників автомобілів, часом ставити своїх залізних коней небезпечно не тільки біля будинків або під деревами, звідки можуть впасти бурульки або інші важкі предмети, але і під дах металевих споруд.

Подібна подія, швидше можна назвати форс-мажорною ситуацією, коли капітальне металеве споруда руйнується із-за ваги сніжної маси. Але для багатьох тисяч автолюбителів, які зберігають авто під саморобними або менш монументальними металевими спорудами, це може бути серйозним попередженням. Сніг, річ важка, якщо його багато, падіння навіть з 2 метрів може нанести серйозні пошкодження, які спричинять за собою дорогий ремонт.