Все що ви хочете знати про блоках двигунів

243

Детальні пояснення про те, як зроблений блок двигуна.

Знаєте, останнім часом безліч роликів на YouTube стали дратувати своєю явно відкритою рекламою блогерів, гучними непотрібними заставками і недоречною фоновою музикою. Так, я розумію, що таким чином видеоблогеры намагаються зробити свій канал ще привабливіше і, головне, ще більш прибутковим. Але, на жаль, в останні роки на YouTube з-за цієї тенденції стає все менше реально корисних роликів. Все вдарилися у розваги і негатив. На щастя, в Мережі ще є достойні ролики, які реально пізнавальними і корисними. Ось один з них.

Мова йде про відео, опублікованому каналом How Car Works, в якому вам у доступній формі пояснюють, як влаштований блок двигуна. Завдяки цьому відео ви дізнаєтеся все, що вам коли-небудь знадобиться, про пристрій блоку двигуна.

Все що ви хочете знати про блоках двигунів

В якості прикладу в ролику використовується блок двигуна від Mazda Miata 2001 року випуску.

Блогер роз’яснює в18-хвилинному відео, навіщо потрібно кожен отвір у моторі. Так що, якщо ви тільки починаєте вивчати пристрій автомобіля і конструкцію двигунів, цей ролик буде вам корисний.

Так, багатьом автолюбителям вже давно зрозуміло, як працює двигун внутрішнього згоряння. Але в ньому є безліч дрібних деталей, про які часто забувають російські блогери в своїх також не менш пізнавальних відео. Але автор зарубіжного відео вирішив більш детально зупинитися на всіх функціях блоку двигуна. І цілком можливо, що ви і не знаєте. У будь-якому випадку цей ролик корисно подивитися всім.

Наприклад, з відео ви дізнаєтеся, які матеріали використовуються в двигунах, що таке масляні канали, контури системи охолодження, що таке датчик тиску і чому стінки циліндрів мають поперечний своєрідний малюнок, а також безліч іншої корисної інформації.

Для тих, хто не знає англійську мову, рекомендується включити субтитри та їх переклад.