Ви можете купити двигун і трансмісію Bugatti Chiron за $9,300*

280

Двигун і коробка передач Bugatti Chiron за $10 тис.

*У масштабі 1:4

Amalgam, компанія з Англії займається створенням високотехнологічних автомобільних моделей і аксесуарів, днями представила свій новий пластиковий шедевр, 8.0 літровий двигун W16 і семиступінчасту трансмісію з Bugatti Chiron в масштабі 1:4. Дивлячись на фото явно розумієш, що це найбільш деталізована і технічно просунута модель мотора яку коли – небудь робили за весь час існування мистецтва – моделювання. Правда варто шедевр чималих грошей, майже $10 тис. Але якогось справжнього колекціонера зупиняли великі суми?

Ви можете купити двигун і трансмісію Bugatti Chiron за $9,300*

Двигун Chiron став першим зробленим компанією Amalgam мотором з початку 2000 років. Його розміри дійсно крихітні, 45.7 см в довжину і 22.8 см у висоту. Згідно інформації розміщеної на сайті компанії, знадобилося фантастичних 2.500 годин (104 дні або 3.5 місяці) для конструювання цього шедевра. У створенні активно використовувався поліуретан, нержавіюча сталь і олово. На виготовлення збірку однієї моделі з 1040 частин йде 220 годин (9 днів).

Ви можете купити двигун і трансмісію Bugatti Chiron за $9,300*

Команда Amalgam тісно співпрацювала з дизайнерською командою Bugatti, щоб гарантувати максимальну відповідність деталювання моделі оригіналу. Зверніть увагу, навіть штрих коди і етикетки на кожній маркованої деталі відповідають тим що встановлюються на заводі-виробнику. Ще б пак, адже за $9,365 важко очікувати чогось меншого.

Ви можете купити двигун і трансмісію Bugatti Chiron за $9,300*

Впевнені, що подібні моделі розійдуться між власниками Chiron як гарячі пиріжки. Ну а якщо комусь захочеться просто насолодитися мініатюрою, то це також цілком реально, правда гаманець для такого пустощів повинен бути туго набитий «зеленню».

Дивіться також: Bugatti Chiron: Історія створення суперкара потужністю 1500 л. с.

Amalgam не перша компанія, що займається відтворенням моделей в мініатюрі. Ось ще один приклад мініатюрної Bugatti, на цей раз Veyron в масштабі 1/8 і вартістю $15.000. Праці в неї було вкладено не менше – 125 днів на розробку і 12 днів на складання кожної моделі:

Бугатті Вейрон в мініатюрі. Точна деталізація, космічний цінник!

Можна цілу колекцію зібрати…