Викрадений 27 років тому Порше виявили в лісі

241

Неймовірна знахідка, знайдений Porsche викрадений у 1991 році

Porsche 924, 1979 року випуску викрадений з паркування Медфорда, Орегон, в 1991 році, нарешті, був знайдений. Його випадково виявили біля підніжжя скелі в лісі до південно-заходу від Крэйт Лейк, повідомляє видання KOMO. Судячи по зовнішньому вигляду автомобіля, він пережив не саме приємне подорож довжиною майже в 30 років свого життя.

Дивіться також: 38 років на дні ставка | У Франції знайдений викрадений Пежо

Сумно бачити той стан давньої класики, до якої довела її життя, автомобіль отримав серйозні пошкодження, але принаймні, давно втрачене засіб пересування нарешті знайшли.

Його не розтягнули в 90-х на запчастини, не знищили в 2000-х, його просто викинули і забули або у злочинців ще у далекому 1991 році щось пішло не так після викрадення та автомобіль опинився в настільки непотребном вигляді глибоко в яру, далеко в лісі.

Цікаві подробиці виявлення цієї знахідки. Чоловік помітив розбиту машину у вівторок вдень після полудня, слідуючи за своєю собакою з боку дороги Ебботт Прері. Розбита машина знаходилася приблизно в 40 милях від Медфорда.

Викрадений 27 років тому Порше виявили в лісі

Повідомлення місцевого шерифа округу Джексон підтвердило, що це виявився автомобіль, безвісти зниклий в 1991 році:

Лісове сміття, у достатку виявлений на автомобілі показав, що транспортний засіб перебував там протягом значного періоду часу. Термін дії реєстраційних позначок закінчився в 1991 році. Подальше розслідування показало, що Porsche був вкрадений 20 січня 1991 року зі стоянки Southside Cinema Медфорде.

Остаточне місце спокою автомобіля, що розташувалося біля основи скелі приховував його від цікавих очей з дороги проходила вище. У повідомленні шерифа також йдеться, що поблизу машини не було знайдено людських останків, єдиними кістками, які вони знайшли поблизу Porsche, виявилися кістки оленя.

Дивіться також: В лісі Швеції знайдено понад 1000 старих автомобілів вартістю понад 100,000 фунтів стерлінгів

Схоже на цьому пригоди моделі Porsche 924 не закінчуються. Важкодоступна місцевість, тому просто підібратися технікою здатної витягти розбитий автомобіль вгору по крутому схилу зовсім не просто.

В офісі шерифа округу Джексон відзначили:

Транспортний засіб розташувалося на крутому схилі, важкодоступній місцевості, витяг з якої пов’язане з певними екологічними труднощами. Посадові особи Управління шерифа працюють над визначенням найкращого напряму дій.

І все ж цікаво, що відбулося в день угону в 1991 році? Або автомобіль опинився в лісі набагато пізніше? Таємниця покрита лісовим туманом і чергова загадка для Еркюля Пуаро…