Audi S6 проти Лада Нива 4×4 | Хто переможе у перетягуванні канату?

277

Відео: найдивніше перетягування каната Audi проти Lada

Хто переможе в перетягуванні каната на зледенілому, занесеному снігом поле? Легковий седан Audi S6 з 300 л. с. під капотом або заточений для бездоріжжя позашляховик «Нива» з невизначеною потужністю? Відповідь вас здивує і виявиться абсолютно неочевидним!

Люди люблять змагатися, людство конкурує у всьому, це природно для нас. Автомобілісти не є винятком. Особливим і давнім змаганням, що з’явилося на зорі зародження автомобільної індустрії є перетягування каната. У цьому абсолютно неинтеллектуальном змаганні проявляються багато недоліки і переваги конструкції. Воно легко виявляє слабкі сторони машин.

Дивіться також: Відео: Audi SQ7 vs Jeep Grand Cherokee, хто переможе у перетягуванні канату?

У сьогоднішньому відео дня, в змаганні з перетягування канату взяли участь два абсолютно різних автомобіля, у яких був лише один схожий технічний момент, повний привід на всі чотири колеса. У лівому кутку засніженого «рингу» — стара Audi S6 Quattro, в правій його частині – всім відома Лада «Нива».

По всій видимості Audi в кузові C5 має 4.2 літровим V8 з 335 к. с., його маса 1.8 тонни. У старої «Ниви» технічні дані скромніше: потужність 80 л. с. з заводу (скільки насправді невідомо), маса 1.2 тонни (наскільки збільшився або зменшився вага розцяцькованого позашляховика, неясно) і кондова утилітарна підвіска, замість складної багатоважеля системи у його конкурента. Також на «четырехдверке» напевно варто сучасна «липучка» або колючі шини, на «Ниві» встановлені стандартні вседорожниє покришки, типу універсальних всесезонок.

Що отримуємо в результаті? Хто в темі, той зрозуміє, що шансів у позашляховика проти седана практично немає, навіть при тому, що навколо досить багато снігу. Це начебто майже рідна, позашляхова, середовище для джипа, у якому він повинен перемогти. Але переможе? Дивимося: