Автомобільна вікторина: Вгадай автомобіль з колісним дискам

393

Тест: чи Зможете ви вгадати модель автомобіля по колесу?

Ви згодні що колісні диски підкреслюють характер автомобіля? Особливо якщо мова йде про заводських потужних автомобілях. У світі багато автолюбителів, які вважають себе експертами з автотематике. Наприклад, багато людей можуть легко вгадати марку і модель автомобіля з їх фарам і по інтер’єру. Ви вважаєте себе таким експертом? Тоді перевірте себе в черговий нашій вікторині. На цей раз ми вирішили перевірити, чи зможете ви дізнатися модель автомобіля з колісним дискам.

Звучить просто? Насправді тест набагато складніше наших попередніх випробувань. Адже мова йде не про найпоширеніших у світі автомобілях. Хоча, напевно, для любителів спорткарів багато автомобілів у нашій вікторині будуть пізнавані.

Проте цей тест не тільки для профі. Він також буде цікавий і любителям. Адже за допомогою нього ви можете дізнатися, які колісні диски мають багато потужні серійні моделі автомобілів.

Також пропонуємо вам пройти і інші, не менш захоплюючі та цікаві тести. Наприклад, радимо перевірити себе на знання інтер’єрів популярних у світі автомобілів. У тому числі і вітчизняних. У цій вікторині вам потрібно вгадати модель авто по центральній консолі і рульового колеса.

Ну а поки, перевірте свої знання в новому тесті…

Удачі!