Ось що відбувається, коли ваша машина потрапляє у велику яму на дорозі

335

Що станеться, якщо ваш автомобіль потрапить у велику вибоїну на дорозі?

Кожен з автолюбителів хоча б один раз у житті потрапляв за кермом свого автомобіля в яму, рытвину або тріщину на дорозі. В більшості випадків невеликі вибоїни на дорозі не представляють небезпеки для машини. Але що відбувається, коли автомобіль потрапляє у велику яму? Завдяки цьому сповільненого відео ви зможете дізнатися, якої шкоди завдає машині великі ями на дорозі.

Канал на YouTube, який називається Warped Perception, вирішив продемонструвати, як удар про яму на дорозі впливає на підвіску автомобіля і інші його частини. Для цього автори каналу взяли старий Мерседес Е-клас, зняли з нього крила, бампера і інші компоненти кузова, і створили уповільнений відео ролик, який наочно демонструє нам всі жахливі речі, що відбуваються з автомобілем, коли він потрапляє у великі вибоїни на дорозі.

Після зйомок, звичайно, Мерседес Е-клас отримав множинні пошкодження не тільки в підвісці. Наприклад, в машині постраждали і інші компоненти.

Сенс цього відео в тому, щоб всі автолюбителі знали, як потрапляння у велику яму або вибоїну на дорозі може вплинути на технічний стан машини. Однозначно, велика яма може серйозно пошкодити ваш автомобіль.

Ось що відбувається, коли ваша машина потрапляє у велику яму на дорозі

Так що постарайтеся не потрапляти на дорозі у великі вибоїни, тріщини і т. п. Хоча ми, звичайно, розуміємо, що в нашій країні не потрапляти в ями, тріщини, вибоїни, вибоїни і т. п. практично не можливо.

Тим не менш, все-таки намагайтеся не їхати по незнайомій дорозі на великій швидкості. Так у вас буде більше шансів, якщо й не уникнути попадання в яму, але, принаймні, ви встигнете знизити швидкість, що зменшить вплив удару про яму.