Перша фотографія нового позашляховика Nissan Xterra

266

Nissan Xterra – перше публічне фото

Раніше повідомлялося, що Nissan розробляє новий позашляховик на основі моделі пікапа NP300 Navara, за чутками новий позашляховик повинен отримати назву Xterra або інший варіант ім’я власного – Paladin.

Дивіться також: Дебют пікапа Mercedes X-Class: Перші подробиці

Як виявилося, в результаті Nissan дійсно працює над новинкою, доказом цього стало зображення новинки з цільним кузовом з’явилося в Інтернеті, яка повинна дебютувати в Китаї і в першу чергу прийти на ринок Таїланду в 2018 році.

Знімок не дуже якісний, але він дає повне уявлення про те, як буде виглядати модель. Як видно Xterra істотно відрізняється від автомобіля прабатька, основу якого взяв цей позашляховик.

Попереду ми бачимо більш промальовані радіаторну фальшрешетку «V»- подібної форми, її оточують стрункі фари такої ж своєрідною незграбно-округлої стилістики. Бампер – унікальної форми був розроблений спеціально під цей автомобіль. Він став «консервативною», ніж пластиковий захисний елемент Navara.

Від пікапа незмінними перейшли лише капот і покриті блискучим хромом бічні дзеркала заднього виду.

Просуваємося тому по борту і помічаємо, що задня третина новинки, задні двері і багажник – це абсолютно нові елементи стилю. Двері другого ряду стали більше, з’явився третій ряд бічних вікон. І це логічно. Збільшення внутрішнього простору Xterra повинно збільшити місткість до 7 пасажирів до ряду.

Перша фотографія нового позашляховика Nissan Xterra

Очікується, що Xterra обзаведеться 2,3-літровим турбодизельним двигуном (190 л. с./450 Нм). Працювати силовий агрегат буде в парі з шестиступінчастою механічною або семиступінчастою автоматичною коробками передач. Додатково можна буде вибрати тип приводу: подешевше – задній привід, подорожче – комплектація з повним приводом.

Дивіться також: найдешевший позашляховик Тойота скоро приїде в Росію

Лінійка двигунів можливо розшириться після того як Nissan почне просувати модель на інших ринках. Передбачаються в тому числі бензинові варіації моторів. Скільки їх буде всього поки не ясно, швидше за все мова йде про кількість порівнянному з лінійкою силових агрегатів Ніссан Навару.

Перша фотографія нового позашляховика Nissan Xterra

2018 Nissan Navara, на базі якого був зроблений позашляховик

Xterra буде конкурувати з іншими позашляховиками, побудованими на базі пікапів, в які входять Ford Everest, Mitsubishi Pajero Sport і Toyota Fortuner.