У 2018 змінять ПДР для чемпіонату світу з футболу

222

На час проведення футбольного чемпіонату світу змінять правила руху

Головою уряду Дмитром Медведєвим підписано постанову, яка вводить з 1 червня по 17 липня 2018 року привілеї у проїзді транспортних засобів, що перевозять осіб, пов’язаних з проведенням Чемпіонату світу з футболу.

Дивіться також: До Чемпіонату світу з футболу введуть єдиний транспондер для всіх платних доріг

На час проведення чемпіонату світу з футболу в правила дорожнього руху (ПДР) РФ внесуть додаткове положення, відповідно з яким:

“з 1 червня по 17 липня 2018 року дозволено рух по смугах для маршрутних транспортних засобів у населених пунктах, в яких проводяться матчі чемпіонату світу з футболу FIFA 2018 року, транспортних засобів, в яких будуть перевозитися офіційні делегації FIFA, учасники спортивних змагань, персонал FIFA і АНО “Організаційний комітет “Росія-2018″”, представники засобів масової інформації, інші особи, які беруть участь в чемпіонаті світу, при наявності акредитаційного свідоцтва”.

Таким чином, учасники, футболісти та обслуговуючий захід персонал не запізняться на важливі матчі та зустрічі команд.

Проїзд по виділених смугах учасникам будуть видані акредитовані свідоцтва, які будуть внесені до реєстру для перевірки їх співробітниками ДІБДР.

Нагадаємо, що Чемпіонат світу з футболу пройде в Москві, Сочі, Волгограді, Ростові-на-Дону, Казані, Саранську, Санкт-Петербурзі, Самарі, Нижньому Новгороді, Єкатеринбурзі та Калінінграді.

Дивіться також: От всі камери які використовуються на дорогах Росії

Також відзначимо, що виїзд на смугу громадського транспорту в тих містах Росії де застосовуються «виділенки», обійдеться штрафом у 1.500 рублів. Якщо мова йде про міста федерального значення Москва і Санкт-Петербург, штраф складе 3.000 рублів. Рух по смузі відстежується камерами відеоспостереження і співробітниками ДІБДР.