Відео: найвищий баскетболіст в світі сідає в Hyundai Accent

250

Баскетболіст зростанням 2.31 м і бюджетний автомобіль

Сімнадцятирічний баскетболіст Роберт Боброжски унікальна людина. І справа тут не в його зростанні. На секундочку, зріст хлопця становить 2.31 метра! Молодий унікум вже побіжно говорить на трьох мовах, він самостійно навчився грі на піаніно, просто дивлячись «навчалки» з YouTube, Роберт відмінник навчання і навіть вміє робити фокуси!

Його називають найвищим баскетболістом планети. Він на 2,5 см вище відомого Яо Міна. Але відео, яке ви зараз подивитеся не про це. Як відомо, американці люблять автомобілі і всюди на них пересуваються. Але як такого високого хлопця сісти за кермо бюджетного Accent?

Дивіться також: Десять найбільш малопотужних автомобілів

Машина звичайно не крихітна, але ми ж розуміємо, що це компакт клас… Плюс, будь розробляє автомобілі виробник допускає середньостатистичні налаштування органів управління, для середньостатистичних людей. Але, людям з нестандартним зростанням навіть забратися в автомобіль не так просто, як це може здатися на перший погляд.

Бонусом, пропонуємо вам подивитися на гру американця. Гравці навколо нього здаються просто дітьми. Напевно, варто запам’ятати його прізвище, напевно, ми почуємо її з вуст коментаторів NBA.