Все що відомо про 2019 Volkswagen Touareg

253

Новий 2019 Volkswagen Touareg сфотографований без камуфляжу

Німецький позашляховик Volkswagen Touareg оновився і, здається, вже повністю встиг засвітитися в об’єктивах фотокамер чекали його шпигунів. Ніякого камуфляжу. Перші фотографії позашляховика з неприкритим дизайном.

Дивіться також: Розкішні позашляховики які вийдуть до 2019 року

Новий Туарег рекламують вже досить давно. Та й не приховував Фольксваген цього позашляховика. То помітять його закамуфльований з голови до п’ят прототип на вулиці, то під шатром ремонтного боксу сфотографують машину, ну, а тепер настала черга високоякісних фотографій з місця зйомок рекламного ролика. А це значить – камуфляж геть!

Привітаємо квадратичний фірмовий дизайн Фольксваген останніх кількох років. Кросовер не змінив свого статусу і корпоративних традицій марки.

1. Коли покажуть новий Volkswagen Touareg?

Все що відомо про 2019 Volkswagen Touareg

Дебютною датою призначено початок 2018 року. Презентація, швидше за все, пройде на одному з найближчих автосалонів. З чуток, вперше кросовер буде показаний на пекінському салоні Auto China.

2. Дизайн третього покоління Touareg

Все що відомо про 2019 Volkswagen Touareg

Модель обіцяє стати більш висококласної і набагато більш просунутою в технічній частині, що минає, версію Touareg. Німецька марка не поскупилася на свій новий позашляховик, це видно неозброєним оком.

На перший погляд, новий Touareg є більш сучасною і набагато більш витонченою версією, ніж модель, яку він замінив. Спереду встановлена скульптурно виліплена фальшрешетка, інтегровані фари з безліччю хромованих деталей. Багато з цих елементів дизайну були вперше випробувані на концепт-карі T-Prime. Також їх можна побачити на новому седані Arteon.

На кормі оновлення Touareg не менш значні. Гладкі і більш рельєфно продумані задні ліхтарі продовжують висококласну тему дизайну. Знизу можна побачити хромовані наконечники вихлопних труб. Муляж або новий Туарег отримає об’ємний двигун?

Дивіться також: Тест драйв: 2015 Фольксваген Туарег

На фото зображені два рівня обробки. Модель в синьому кольорі виглядає більш спортивною, в той час як бежевий автомобіль здається розкішнішою.

«Дизайн останнього Туарег не був настільки агресивним, як перша модель. Цей [новий Touareg] буде виглядати набагато краще – в ньому буде більше від позашляховика, тому, як я думаю, ми зробимо великий стрибок».

3. Технічна основа позашляховика Touareg

Все що відомо про 2019 Volkswagen Touareg

Новий VW Touareg – рідний брат іншого преміального кросовера – Audi Q7, якщо порівнювати архітектуру моделей. Платформа у них однакова – MLB Evo від VW. Зазначимо, що у Porsche Cayenne, Bentley Bentayga і навіть Lamborghini Urus в основі лежить саме ця архітектура. Очікується, що позашляховик стане більше в габаритах, збільшившись до 5 метрів в довжину, при цьому вага, як звичайно буває останнім часом, зменшиться на 200 кг.

Інтер’єр нового позашляховика? До цих пір тримається в секреті. Немає фотографій або будь-яких даних, яким можна було б довіряти. Можна лише припустити встановлення нової інформаційно-розважальної системи та новітньої технології напівавтономного водіння.

4. Двигуни

Все що відомо про 2019 Volkswagen Touareg

Неясно, які двигуни будуть працювати в новому позашляховику. Найімовірніше, це будуть 2.0 – 2.5-літрові, чотирьох – і пятицилиндровые мотори дизельної і бензинової формацій. В R-Model 2.5-літровий мотор отримає, швидше за все, турбіну.

Дивіться також: 2018 Лада Нива 4х4: Нове покоління

Про плани по установці гібридних типів трансмісій німці не поширюються. Хоча на концепт-карі T-Prime Concept стояла саме така версія харчування і приводу.

5. Коли почнуть продавати новинку?

Все що відомо про 2019 Volkswagen Touareg

З листопада 2017 року новий Volkswagen Touareg вже почав вироблятися на заводі в Братиславі (Словаччина). Продажу, швидше за все, почнуться в другій-третій половині наступного року. Коли модель прибуде в Росію, Фольксваген розповість напередодні події.