Як безсовісно псують наші машини практично на будь — якій автомийці

68

Мийка автомобіля-це, як би вам не здавалося, ціла наука. І її ефективність і безпека залежать не тільки від кваліфікації мийника, але навіть від погодних умов, які варто враховувати перш, ніж приступити до процедури. Однак на більшості мийок весь процес обмежується банальним: облили водою, нанесли піну, змили, витерли насухо. Але це в корені невірно, коли машину миють в спеку, сильний мороз, при сильному забрудненні і навіть при невеликому шарі пилу на кузові. Але що ж такого не роблять мийники, псуючи лакофарбове покриття автомобіля і знижуючи ефективність мийки?

Почнемо з того, що в низькій якості послуги мийки винні ми самі. Вічний поспіх і бажання заощадити народжують пропозицію, якість якого залишає бажати кращого. Ну дійсно, гріх не заробити на тих, хто не обізнаний про те, як треба насправді. Ось і виходить, що на виході ми отримуємо видимість якісної послуги, наслідки від якої розсьорбуємо самі, або залишаємо це тим, хто стає наступним власником автомобіля.

Наприклад, чи знаєте ви, що в спеку миючі засоби працюють в рази гірше? і це абсолютний факт. Наносити піну на кузов, не давши тому охолонути в тіні — – гроші і миючі засоби на вітер. Останні на розпеченому залозі висихають миттєво, втрачаючи разом з вологою і свої миючий властивості. Якщо вже й зібралися помити машину в жаркий день, то процедуру краще перенести на вечір.