Як перегоріла лампа в фарі доведе до важкої аварії

70

Перегоріла лампа може заподіяти масу проблем. По-перше в сучасній машині її дуже непросто замінити. В окремих випадках доводиться знімати бампер, а це може зробити далеко не кожен водій, тим більше в польових умовах. Та й то, так можна легко поміняти лише галогенку, а ось з ксеноном або светодитодами (вони теж виходять з ладу) все набагато складніше. Тому доводиться вирушати в дорогу на свій страх і ризик, ризикуючи нарватися і на штраф.

Звичайно, можна включити противотуманки, але вони є не у всіх машин, та й дорогу тподобная світлотехніка висвітлюють не так добре, як ближнє світло. Тому, для початку треба включити аварійку, щоб позначити свої габарити. Це просто необхідно зробити на темній дорозі. Інакше інші водії можуть прийняти, скажімо, великий мікроавтобус за мотоцикл. В результаті відбудеться лобове зіткнення з тяжкими наслідками.

Використовувати дальнє світло? це буде ще небезпечніше, особливо для зустрічних водіїв, яких ви будете зліпити. А нічого не бачить людина за кермом, особливо початківець, може злякатися і повести себе неадекватно. В результаті його машина полетить в глибокий кювет і там перевернеться.