Оновлена niva bronto надійшла в продаж

71

Автомобіль відрізняється самоблокирующимися гвинтовими диференціалами в передньому і задньому мостах, а головна пара має збільшене передавальне число 4.1. У порівнянні зі звичайною нивою у bronto поліпшена геометрична прохідність і збільшений до 240 мм дорожній просвіт. Також у автомобіля посилена задня вісь, а всі амортизатори мають збільшені ходи.

Оновлена niva bronto пропонується в двох версіях-luxe і prestige. Більш скромна комплектація luxe пропонує металеві бампери, рейлінги, розширювачі колісних арок і 29-дюймові колеса з 15-дюймовими дисками.

Комплектація prestige відрізняється оригінальною решіткою радіатора і масивними пластиковими бамперами, захистом порогів, пластиковими накладками колісних арок і протитуманками.

Салон niva bronto отримав ті ж зміни, що і оновлена niva legend, які торкнулися панелі приладів, кліматичної системи, сидінь і так далі.

Також позашляховик можна дооснастити світловою панеллю на даху, аудіосистемою, центральним замком і сигналізацією, а також замовити його в камуфляжному розфарбуванні.