Шоу-кар mercedes-maybach eqs змалював розкішний електрокроссовер

71

Першим електромобілем люксового бренду mercedes-maybach могли стати купе (2016) і кабріолет (2017), проте роль дісталася великому кросоверу. Його прообразом зроблений concept mercedes-maybach eqs, який сьогодні дебютував на автошоу iaa mobility. Ім’я eqs тут потребує приставці suv, адже mercedes-benz eqs і mercedes-amg eqs — ліфтбеки, причому флагманські. З паркетником їх ріднить платформа mea (modular electric architecture) і інша начинка. На жаль, технічні характеристики до шоу-кару не додаються.

сидіння покликані нагадувати седан mercedes-maybach s-класу. » плаваюча ” центральна консоль включає в себе вазу для квітів, складні столики, набір келихів для шампанського або холодильник. Інтерфейс mbux зібрав три дисплеї в єдиний hyperscreen. Підлога встелена штучним хутром.ліхтарі показують анімацію. Бічні підніжки прикрашені інкрустацією на вибір клієнта. Коли водій наближається до машини, його двері відчиняються сама, а інші висувають ручки, але їх теж можна відкривати дистанційно. Спойлер на даху вважається спортивно-аеродинамічним.

Бренд mercedes-benz почне випускати eqs suv в 2022 році, а розкішний паркетник mercedes-maybach eqs suv побачить світ ще пізніше. Обидва електрокроссовера будуть володіти запасом ходу близько 600 км (wltp). Про рівень потужності можна тільки гадати, адже ліфтбеки eqs розвивають від 245 до 560 квт (333-761 к.с., 568-1020 н•м). Виробник зазначає, що клієнти на основних для майбаха ринках (китай, росія, південна корея, сша, німеччина) стають молодшими, їх сприйняття розкоші змінюється, вимоги до цифрових рішень підвищуються, але mercedes-maybach готовий їх задовольнити.