Звичайну на вигляд волгу продають за ≈ 2,3 млн: однак тут мотор на 1150 к. С.

84

На фото зображений газ-31105 “волга” 2006 року, який в даний момент продається на порталі auto.ru. Зауважимо, що мова йде про серйозно доопрацьованому екземплярі моделі з високопродуктивною технічною «начинкою».

Зовні виставлена на продаж машина виглядає цілком собі стандартно, при цьому в її салоні встановлені гоночні крісла-ковші bride з багатоточковими ременями безпеки і спортивне кермо momo.

У рух незвичайну “волгу” приводить японський шестициліндровий двигун 2jz-gte з турбонаддувом garrett. Даний мотор має уприскування метанолу, модифіковану паливну систему і кастомні распредвали.

Віддача движка досягає 1 150 к.с. (1 200 нм), хоча для повсякденної експлуатації його потужність можна знизити до 850 сил. Працює агрегат в зв’язці з посиленою автоматичною коробкою передач.

За словами продавця, з нуля до сотні модифікований автомобіль здатний «вистрілювати» за 3,7 секунди, тобто в плані динаміки він порівнянний з такими моделями, як ferrari 458 italia і porsche 911.

Ще однією особливістю модифікації є незалежна задня підвіска з компонентами від toyota mark ii x110. Зауважимо, що всі внесені в конструкцію автомобіля зміни офіційно зареєстровані.

Згідно з оголошенням, пробіг 1 150-сильної “волги” становить всього 3 000 км, а розлучитися з нею власник готовий за 2 350 000 рублів.