Названі ціни і комплектації оновленого kia cerato для росії

70

У вересні в росії стартували продажі оновленого седана kia cerato 2022, який дебютував в південній кореї під ім’ям k3 ще в квітні місяці. Лінійка двигунів для моделі, а також комплектації залишилися колишніми (додалася classic), проте ціни очікувано підросли.

Як і раніше, автомобіль запропонований у нас з 1,6-і 2,0-літровими атмосферними двигунами mpi потужністю 128 і 150 к.с. Відповідно. Агрегати працюють на аі-92 і поєднуються в парі з шестидіапазонним автоматом, при цьому базовий движок можна вибрати і з мкпп.

Mt6-механіка 6 — ст., at6-автомат 6-ст.

Виробництво нового церато для рф налагоджено на підприємстві «автотор» в калінінграді по повному циклу. Дана модель стала першою на російському ринку з новим логотипом kia, плюс ревізії тут піддалися як екстер’єр, так і інтер’єр.

Головна оптика оновленого седана відтепер має здвоєні пунктирні лінії дгз і інтегровані поворотники, а решітка радіатора візуально об’єднана з фарами. На кормі з’явився новий бампер і інші ліхтарі, причому останні тепер теж мають “пунктирний” дизайн.

У салоні базових версій чотирьохдверки з’явилася мультимедійка з 8,0-дюймовим екраном, а ось широкоформатний дисплей діагоналлю 10,25 ” як на корейському k3 нашій машині не дістався, так само як і віртуальна приборка — тільки аналогова.

Крім іншого, сервіси apple carplay і anroid auto тепер підтримують бездротове підключення, а в ряді комплектацій з’явилися електричний ручник, адаптивний круїз-контроль і розширений комплекс електронних асистентів drive wise.

Вартість kia cerato в новому кузові починається від 1 394 900 рублів за машину в базовій комплектації, з мотором 1.6 і механікою. Версія з автоматом буде коштувати мінімум 1 434 900 руб, а за варіант з більш потужним движком 2.0 належить викласти від 1 519 900 р.

  • початкова комплектація classic передбачає передні подушки безпеки, abs і esp, датчики тиску в шинах, підігрів передніх сидінь, дзеркал заднього виду і форсунок склоомивача, медасистему з камерою заднього виду, мультируль і штамповані диски на 15″.
  • варіант comfort має мінімальні відмінності від попередньої і доповнений лише підігрівом керма, а також бічними ейрбегами і шторками безпеки по всій довжині салону.
  • у виконанні luxe з’являються діодні протитуманки, датчик світла, клімат-контроль, задні парткроніки, екран бортового комп’ютера в комбінації приладів, а також колеса на 16 дюймів.
  • комплектація prestige має світлодіодні фари, безключовий доступ в салон і запуск двигуна кнопкою, підігрів заднього дивана, електропривод складання зовнішніх дзеркал, бездротову зарядку для смартфонів, комплекс помічників drive wise і телематичну систему kia connect.
  • версія gt line хизується спортивним обвісом (спойлером, накладками на порогах і червоними вставками в бампері і решітці), діодними ліхтарями, передніми датчиками паркування, а в салоні — кермом з усіченим ободом, чорною стелею, металевими накладками на педалях і спортивними передніми кріслами з комбінованою обробкою зі штучної шкіри і тканини.
  • топовий gt line + може похвалитися пам’яттю сидінь, шкіряною оббивкою, електричним стоянковим гальмом і розширеним набором систем безпеки комплексу drive wise.