Автоваз продасть 5000 нових lada за рекомендованою роздрібною ціною

63

Компанія автоваз запустила акцію під назвою «гарантія рекомендованої роздрібної ціни», яка діятиме з 6 вересня по 31 грудня 2021 року.

В її рамках виробник роздасть 5 000 унікальних сертифікатів, що гарантують покупку нового автомобіля lada за рекомендованою роздрібною ціною.

Фото lada-vesta.spb.ru

Для участі в даній акції зацікавленим особам слід відвідати офіційних дилерів лада в період з 6 по 30 вересня дві тисячі двадцять першого.

В автосалоні потрібно підписати відповідний сертифікат, в якому міститься унікальний код і персональна інформація учасника (його піб, а також паспортні та контактні дані).

Під час дії акції учасник може пред’явити сертифікат в тому ж дилерському центрі і купити машину за рекомендованою роздрібною ціною без будь-яких сторонніх накруток. Зауважимо, кожен клієнт може отримати лише по одному такому сертифікату.

Сама ж акція покликана хоч якось поліпшити ситуацію на ринку, де через дефіцит електроніки спостерігаються регулярні перебої з поставками нових машин, через що дилери цілеспрямовано завищують вартість наявних у них автомобілів за допомогою численних допів.

Останні нерідко підвищують рекомендовану вартість моделі більш ніж на 150 тисяч рублів, через що навіть деякі бюджетні гранти коштують більше 1 млн руб.