Коли в Росії зявиться нова Тойота Камрі

231

Нова Тойота Камрі 2018 року: Скоро в Росії

Мабуть, найпопулярніша, найвідоміша й одна з найбажаніших моделей седанів у світі, Тойота Камрі 2018 модельного року з’явилася на багатьох великих ринках світу. В Японії і США, ці четирехдверка вже випускаються, в Китаї для місцевого ринку виробництво підготували восени 2017 року. А що ж Росія? Коли оновлений популярний бізнес седан приїде в нашу країну?

Дивіться також: 2018 Honda Accord Vs 2018 Toyota Camry: Порівняння

На цей животрепетне питання певної відповіді поки немає. Висловлюються різноманітні думки на форумах, серед автомобілістів і в ЗМІ. Але головна сила, яка повинна пролити світло на таємницю, поки зберігає мовчання, дилери Toyota Motor поки нічого не говорять на цей рахунок.

Так, коли підготують Camry до продажу? Коли автомобіль виїде на дороги країни або хоча б з’явиться в дилерських центрах?

Коли в Росії зявиться нова Тойота Камрі

І так, цікавий факт №1: Приблизний час приїзду Camry:

1. Весна 2018 року, найімовірніше квітень місяць. Про це ходять чутки на форумі drome.ru

2. ЗМІ менш точні в прогнозах, і щоб не піднімати хвилю раніше часу, акуратно говорять про початок продажів в 2018 році. Рік довгий, може і правда потраплять пальцем в небо?

3. Ще один варіант, продажу стартанут після Московського автосалону, який пройде в серпні наступного року.

Коли в Росії зявиться нова Тойота Камрі

№2, що затримує приїзд Камрі?

Чому на інших світових ринках Camry вже у всю продається, а у нас немає? З Японією все ясно, це домашній ринок, і він майже завжди наповнюється новинками першим.

З США все ясно з іншої причини, там Камрі неймовірно популярна модель і звідти японці отримують левову частку доходу.

Китай прагне до цього і Toyota бачить потенціал на цьому ринку, тому дала нашому південному сусідові фору.

А в Росії… А у нас, хоч модель і вважається популярною, але за період з січня по вересень було реалізовано всього 21 тис. автомобілів Camry. Непоганий приробіток, але не заробіток для виробника. Тому наш ринок залишився трохи не у справ. Втім, не звикати, крім преміальних і престижних автовиробників в Росії мало хто намагається якнайшвидше привезти новинки.

Коли в Росії зявиться нова Тойота Камрі

№3, теорія змови.

Можливо є й інший аргумент з-за чого так довго не їде новинка. Дилери, можливо, розпродають залишки попередньої моделі. Можливо не встигають у строк, ось і виходить, що виробництво новинки просто невигідно.

Коли в Росії зявиться нова Тойота Камрі

№4. Час ще не настав.

І нарешті, можливо оновлена модель буде коштувати значно дорожче або просто дорожче за попередню, та можливо зараз продавати її не настав час.

Загалом якісь такі припущення висловлюються різними людьми і такі думки у нас зараз рояться в голові, намагаючись знайти відповідь на питання, чому ж на російський ринок не їде нова Camry.

Коли в Росії зявиться нова Тойота Камрі

Восьме покоління Тойота Камрі засноване на новій модульної платформі з переднім приводом (Toyota New Global Architecture або TNGA).

Новий дизайн всередині і зовні дає зрозуміти, що Тойота остаточно стала на рейки поліпшення привабливості своїх нових моделей. Дизайн стане не таким нудним, як був раніше.

Місця в салоні буде більше, за рахунок збільшеної колісної бази. За кермом стане зручніше, а інтер’єр буде технологічніше.

Четырехдверка отримала гібридну версію (цікаво, чи приїде вона в Росію) і лінійку надійних двигунів V6 3.5 літра, 2.5 літровий чотирициліндровий мотор і восьмиступінчасту автоматичну КПП.