Пікап chevrolet silverado zr2 першим знайшов новий інтер’єр

89

Позашляхові пікапи-тренд останніх років. Явними флагманами серед подібних виступають моделі ford f-150 raptor і ram trx, що нещодавно підтягнувся на полі бою. Так, у відстаючих опинилися вантажівки chevrolet, які хоч і радують клієнтів варіантами підвищеної прохідності, запропонувати щось по-справжньому божевільне поки не можуть. Проте компанія потихеньку промацує грунт. Її новий позашляховий флагман-chevrolet silverado zr2. Від родичів він відрізняється просунутою підвіскою, великими колесами, підправленою зовнішністю і абсолютно новим інтер’єром, який дістанеться всім silverado 2022 року.

Передній сталевий бампер оснащений системою швидкої заміни. Внизу добре ідентифікуються червоні гаки для буксирування і потужний лист захисту нутрощів, як наcolorado zr2. Бампер ззаду теж посилений, а патрубки випускної системи піджаті, щоб не чіпляти перешкоди.

колеса діаметром 18 дюймів укомплектовані 33-дюймовими шинами goodyear wrangler territory m / t. Таким чином, конкурентами для новинки швидше потрібно вважати автомобілі ram 1500 rebel і ford f-150 tremor. 1 атмосферний мотор видає вже класичні 426 к.с. І 624 н•м, зате тут є двоступенева роздавальна коробка з режимом terrain mode. Переднастроювання полегшує рух по камінню і пням за допомогою однієї педалі. Дорожній просвіт при цьому дорівнює 284 мм.кут в’їзду silverado zr2 становить 31,8 градуса, з’їзду — 23,3, а рампи — 23,4. Піднята підвіска доопрацьована новими пружинами і амортизаторами multimatic dssv. У них по три камери з індивідуальними золотниковими клапанами. Такі використовуються на silverado вперше. Передній і задній диференціали оснащені електронними блокуваннями.

у рейтингу найбільш продаваних пікапів сша модель chevrolet silverado традиційно опиняється в трійці лідерів, але піднятися на вершину не може — там править ford f-150. Наприклад, за минулий рік було продано 595 184 машини з хрестом проти 787 422 з блакитним овалом.у інтер’єру нова архітектура. Діагональ цифрової приладової панелі – 12,3 дюйма, тачскрін по центру — 13,4. Такий набір буде доступний машинам у виконаннях lt, rst, lt trail boss, ltz, zr2 і high country. Деякі модифікації порадують натуральним деревом і обробкою шкірою ares.

Система мультимедіа з найбільшим дисплеєм в класі оснащена голосовим помічником google, а тим, хто замовить версію high country, буде доступний трасовий автопілот super cruise, здатний до самостійних перебудов і роботи з причепом. Для всіх комплектацій тепер стандартні автоматичне дальнє світло, система екстреного гальмування і допомога утримання в смузі. Трилітровий турбодизель 3.0 duramax (281 к. С., 624 н * м) натренували тягнути за собою до 5897 кг замість 4309, а турбочетверка 2.7 відтепер видає ті ж 314 сил, але 569 н•м (+96). Ціни на оновлені silverado оголосять пізніше-старт продажів намічений на весну.