Заз може налагодити випуск нової іномарки: відомі подробиці

68

На потужностях запорізького автозаводу можуть організувати випуск оновленого седана kia cerato. Це стане можливим, якщо завод концерну kia в росії налагодить поставки відповідних машинокомплектів на українське підприємство, повідомляють «новини і факти».

Станом на сьогоднішній заз збирає два автомобілі марки kia – седан і хетчбек rio (з першого кварталу поточного року). Машинокомплекти доставляють в україну з петербурзького заводу kia.

Деякий час назад на російський ринок вийшла оновлена версія седана kia cerato. Цілком ймовірно, що така машина користувалася б попитом і серед українських покупців.

Силовий діапазон включає в себе виключно бензинові мотори. Стандартним є 128-сильний агрегат об’ємом 1.6 літра, який може поєднуватися з 6-швидкісною «механікою» або «автоматом». Також доступний 2.0-літровий двигун з віддачею 150 кінських сил, що комплектується автоматичною коробкою передач.

Набір базового обладнання включає в себе обігріви бічних електрозеркал, передніх крісел і форсунок склоочисника, а також кондиціонер і сталеві колісні диски розмірністю 15 дюймів.