Toyota corolla cross jdm буде відрізнятися від глобальної версії

74

Продажі нового компакт-кросовера toyota corolla cross стартували ще в минулому році, але до рідного ринку модель досі не добралася. Втім, незабаром автомобіль з’явиться і в японії, де зовні буде відрізнятися від версії, представленої на глобальному ринку.

У мережі з’явилися перші фотографії jdm-варіанту toyota corolla cross, які опублікував інстаграм-аккаунт «indra_fathan». Якщо вірити цим знімкам, «королла крос» на рідному для компанії ринку буде виділятися іншими переднім бампером зі збільшеною решіткою радіатора, зміщеною трохи нижче. Фари і задні ліхтарі кросовера, в свою чергу, також виявляться незвичайними: збережуть форму, але змінять «начинку».

Ще одним цікавим моментом, який можна почерпнути з серії фотографій, є відсутність спереду традиційного логотипу “тойота”, який замінює фірмова емблема сімейства corolla.

Чи буде якась технічна різниця між глобальним і японським варіантом» королла крос”, не повідомляється. Швидше за все, на батьківщині автомобіль буде уявлень в гібридній версії, яка вже продається в деяких інших країнах (в тому числі на філіппінах). У ній кросовер запропонований з 1,8-літровим двз потужністю 98 кінських сил, що працює в парі з 72-сильним електричним мотором. Сумарна віддача такого тандему становить 122 «сілі».

Кросовер toyota corolla cross побудований на модульній платформі tnga-c, яка лежить в основі звичайної» королі ” і кросовера c-hr. З минулого року його можна купити в таїланді і сша. На азіатському ринку кросовер продають з 1,8-літровим 140-сильним бензиновим мотором, а в штатах з 2-літровим двигуном потужністю 169 к. С.