Моторне масло valvoline premium blue дозволить збільшити сервісний інтервал

70

Компанія valvoline випустила на європейський ринок моторне масло valvoline premium blue one solution gen 2-друге покоління продукту, вперше представленого в 2018 році.

Valvoline розробила цей продукт спільно з компанією cummins engineering, співпраця з якою триває вже чверть століття. Завдяки даному партнерству новинка отримала численні схвалення oem-виробників для застосування в широкому спектрі двигунів cummins, а також інших провідних розробників двигунів.

Масло premium blue one solution gen 2со середньою зольністю рекомендується для використання в новітніх дизельних і бензинових двигунах, а також в силових установках, що працюють на стислому (cng) і зрідженому природному газі (lng), рідких нафтових газах (lpg) і пропані. Воно підходить як для великовантажних транспортних засобів, так і для машин середньої і малої вантажопідйомності, а також для позашляховиків. Крім того, цей склад сумісний з системами доочищення вихлопних газів, в тому числі з фільтром сажі.

Такий універсальний спектр застосування робить valvoline premium blue one solution gen 2 відповідним рішенням для автобусів, вантажівок та інших службових багатоцільових або багатопаливних транспортних засобів. Новинка представляє з себе єдине рішення, яке може використовуватися операторами змішаних автопарків.

Крім розробки універсального рішення, придатного для різних типів двигунів, компанія також створила масло, що забезпечує збільшені інтервали заміни. Середній вміст золи, обраний для valvoline premium blue one solution gen 2, допомагає поліпшити нейтралізацію кислот, що утворюються після згоряння палива, підвищити контроль над окисленням масла і дозволяє забезпечити надійний захист двигуна протягом більш тривалого терміну роботи без заміни масла.

Новинка, доступна в двох класах в’язкості, дозволяє збільшити інтервали заміни приблизно на 8 050 км в більшості робочих циклів двигуна cummins x15 і на 500 годин в двигунах cummins isl g і l9n. Виконуючи меншу кількість замін протягом життєвого циклу обладнання, клієнти valvoline зможуть заощадити на витратах і максимально збільшити час безвідмовної роботи транспортних засобів.

(поки оцінок немає)