Нова версія lada largus-відомі терміни виходу

69

Дорестайлінговий lada largus cng, який працює на бензині і стислому природному газі, дебютував в 2019 році. Але в кінці 2020 року партнер автовазу гк «атс» припинив виробництво бітопливной версії моделі.

У березні нинішнього року у продажу з’явилося рестайлінгове сімейство largus. Терміни виходу двопаливного largus facelift затягнулися через суперечки навколо розташування газобалонного обладнання (гбо). Рішення було знайдено. Тепер газові балони фірми vitkovice монтують під днищем.

Стало відомо, що метановий largus fl в кінці вересня очікує сертифікація. Компанія атс вже виготовила фургон і пасажирський універсал в оновленому вигляді. За даними «за кермом», старт продажів метанового lada largus запланований на першу половину 2022 року.

Нагадаємо, на фургонах і універсалах larguscng старого зразка гбо розміщувалося в вантажному відсіку або багажнику, що краде корисний об’єм.

Бітопливний largus оснащується 1,6-літровим мотором ваз – 21129 і 5-ступінчастою механікою. Доплата за двопаливну модель досягає 200 000 рублів. При цьому дана сума компенсується субсидією від держави. Запас ходу lada largus на метані – 250 кілометрів.

Сьогодні в росії середня вартість вищезгаданого екологічного палива становить всього 20 рублів за кубометр.