Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

251

Історії: Як Автомобіль може допомогти у відносинах

Цікаво, як автомобілі, ці бездушні шматки металу можуть стати такою великою частиною нашого життя? Може це із-за того, що деякі з нас проводять так багато часу в своїх автомобілях? Буквально життя пролітає в авто. В дитинстві тебе возить батько на одному автомобілі, проходить час і в юності ти вже катаєшся з батьками у другому. 18 років, отримав права, і ось вже пройде небагато часу, коли з’явиться власний автомобіль. Ну а далі…

Дивіться також: 7 ознак, які говорять, що Ви витрачаєте на свій автомобіль занадто багато часу

Багато, багато, багато машин може змінитися або навпаки, ви виберіть один автомобіль, і він прослужить вам роки, десятиліття. Об’єднує всі ці сценарії одне – з машинами нас пов’язують спогади, у кого-то хороші, у когось не дуже, але вони є, і від цього нікуди не піти.

Ось п’ять зворушливих історій в яких автомобілі врятували, налагодили стосунки чи допомогли позбавитися від важкої ноші.

Просто автомобілі в цілому (Foreverthesidekick)

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Збирати більше, ніж двигун.

Не про одній машині мова, а в цілому про автомобілі. Я переживала серйозну депресію після того, як мій колишній чоловік кинув мене, відправивши коротке СМС – повідомлення в переддень Різдва. Дні текли як кисіль, робити нічого не хотілося, але було потрібно. Хоч картинки автомобілів разглядывай на екрані свого комп’ютера. Так я хоч чимось себе займала, щоб прогнати тугу самотності якийсь час.

Дивіться також: Чому ваш автомобіль найімовірніше занадто великий для вас

Щоб хоч якось відволіктися від відбулись апатії і щоб якось заповнити раптово звалилося на голову вільний час я зустрілася з одним із своїх старих друзів, який володів ремонтної майстерні і задала дурне питання. Чи можу я стати помічницею одного з механіків у нього в майстерні, щоб задовольнити свою пристрасть до автомобілів?

Він погодився і відправив мене в гараж, де почалося моє навчання. Спочатку я навчилася міняти масло. Один з ремонтників виявився величезним шанувальником японських автомобілів, а так як в той день я була в футболці на якій красувався Ford Focus RS, зав’язався запеклий спір з приводу заряджених спорт хетч.

Досвід і знання були на його боці, мені ж доводилося відбиватися мізерними даними з оглядових журнальних статей. Треба сказати, що він відверто посміювався над моїми невеликими знаннями, але одночасно захоплювався моєю любов’ю до автомобілів.

Дивний автомобільний флірт просувався по непроторенной доріжці далі. З’ясувалося, що у нас дуже схожі смаки в музиці, фільмах і відеоіграх.

Донині він каже мені, що жарт про витрати Йоко Оно змусила його закохатися в мене.

Йому знадобилося три місяці, щоб отримати мій номер телефону…

З першого дня він показував мені, як працювати з автомобілями, ділячись своєю пристрастю до них зі мною. Нещодавно він навчав мене того як замінювати «голови» на двох Subaru. Дивно, але я самостійно впоралася з цією здавалася нереально складним завданням. Як добре, коли є хороший вчитель. Цей же чоловік став першим хто відкрив мені світ тюнінгу.

Він здійснив мою нездійсненну мрію брати участь у перегонах, ми організували гоночну команду. Тепер ми разом їздимо на трек, крутимо гайки і разом на кожній автомобільній виставці на яку ми можемо потрапити.

Перший двигун, який ми зробили спільно з ним. Він просто говорив мені, що робити.

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Перша поїздка після установки нової вихлопної системи на нашу BRZ

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Шукайте нас на треку гоняющихся разом на довгі роки вперед.

<3 / Phoenix Rising Racing Team

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Скажи йому! (Gaseous Clay)

Схоже, я багато чому навчилася, відмінно!

Чи вважається хеппі-ендом, якщо автомобіль врятував мене від відносин? Зустрічалася з хлопцем багато років тому, і з усіх сил намагалася знайти вихід із ситуації, в яку потрапила з-за своєї сердобольности. Я не могла його кинути! Хоча дуже хотілося. При цьому намагалася потурати кожному капризу його розбещеного характеру. Я скрізь його возила на своїй машині (йому бачте було нестерпно дорожній рух в Портленді, і я щиро вважала, що роблю ласку, допомагаю, ставши по суті його особистим шофером).

І найцікавіше, розставання не змусило себе довго чекати після початку цих безглуздих безглуздих тріпів по місту по ЙОГО справах. Його дратувало все, в тому числі і сам автомобіль.

У фіналі він вивалив купу претензій і докорів, звинуватив у всіх смертних гріхах і потім негайно кинув.

Але, як казала, я теж хотіла цього розриву. Тому хочу сказати своїй старенькій Mazda величезне спасибі за збулися мрії. За відмінну коробку і зчеплення. Якби не ті штрафи за мою відчайдушну їзду, за мої помилки молодості, які він знайшов і які призвели до сварки, навіть не знаю, як би я змогла почати цей незграбний розмова…

Спасибі, швидка Мазда!

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Хто б знав. (Ноби)

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Три спроби…

Познайомився з цією дівчиною на десятій річниці випускного. Вона підійшла до мене, тому що я був єдиним хлопцем, якого вона не впізнала. Вона була однією з тих, кого я втюханий у старшій школі, але був занадто боязкий, щоб запропонувати які-небудь відносини.

Дивіться також: Автобани в Німеччині переоцінюють

Але ось ми стояли з нею через багато років і розмовляли. Так просто, чому я раніше так не зробив? Пройшов годину або близько того, вона сказала, що відійде ненадовго… але так і не повернулася. Чекати було б нерозумно, напевно, не доля!

Пізніше я дізнався, що знову поспішив з висновками. Виявилося, що вона просто пішла в бар за напоєм, але із-за довгої черги не встигла швидко повернутися до мене.

Третя спроба зав’язати дружбу чи щось більше була зроблена через інтернет за допомогою Facebook.

Дивно чи ні, але вона додала мене в друзі. На одному з постів я побачив тільки недавно куплений нею Trans Am 1989 року. Відправив коментар до фото. Щось на кшталт: «Гей, куди подівся двигун, ніс занадто задран!»

Ця безглузда фраза стала початком дискусії про автомобілях, яка переросла в розмову про інші речі, які плавно перетекли в спільні прогулянки, які привели нас на побачення. Коротше кажучи, це ми зараз:

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Datsun (needsblinkerfluid)

Щастя і червоний “Датсун”.

Автомобіль моєї мами – це Datsun 240z. Тепер у мене точно такий же і ось чому…

Ми з мамою пережили чимало дуже хороших і поганих моментів. У неї важкий характер. І через всі ці життєві перипетії нас провіз її червоний Datsun, який хоч і потребує постійного ремонту, в потрібні моменти ніколи нас не підводив.

Дивіться також: чи Потрібен Гелендваген звичайній людині?

Давним-давно вона купила його за однієї умови, якщо я його буду обслуговувати, я буду отримувати автомобіль в особисте користування. Що ж, ок. Я виконав поставлені умови.

І досі час від часу я приїжджаю на цьому автомобілі на роботу або катаюся з мамою як в старі-добрі часи. Я їжджу на цьому автомобілі просто заради того, щоб зануритися в ностальгію і згадати найяскравіші моменти життя, настільки багато пов’язано з цією машиною спогадів.

Напевно, завдяки цьому авто я і моя мама не розірвали стосунки між собою до цього дня. Вона непроста людина, але хороша звичка сильніше. І називають цю звичку – Datsun 240z.

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Працьовитість окупається (Chevypower3)

Пять зворушливих історій, повязаних з автомобілями

Спільні проекти творять чудеса, об’єднуючи людей.

У мене було не дуже багато друзів, але у мене є автомобіль, який подарував мені їх.

Створення обважування для невеликого гоночного боліда Formula SAE – процес кропіткий і зовсім непростий, він забирав величезну кількість часу і вимагав серйозних трудовитрат.

Захист диплома взагалі не найпростіше завдання, а тут ще куратор попався так собі, та й матеріал для роботи скажімо так, був не найпростіший. Тому нічого дивного, що люди, закінчуючи свої проекти і отримавши оцінки, дипломи більше ніколи до них не торкалися.

Лише небагатьом вдавалося незважаючи на труднощі втягнутися в цю справу, і вони отримали за підсумком роботи набагато більше, ніж завершений проект, вони отримували друзів, на яких можна було покластися. Так сталося і в мене.

Витративши не так багато часу на доведення дипломної роботи до хороших показників, намагаючись зробити так, щоб цей чортовий автомобіль працював і добре показав себе серед конкурентів, ми разом з напарниками і за сумісництвом просто хлопцями з університету, яких я не дуже добре знав до цього, подружилися назавжди.

Завдяки цій машині, коли я переїжджав на роботу в Мічиган, у мене на новому місці роботи в одній з автомобільних компаній виявилося багато близьких друзів, чимало людей з Альма-матер, з якими ми колись працювали над першим проектом. Дивно як може зблизити складна і захоплена робота, завдяки якій переїзд в 1000 км виявився набагато простіше і приємніше.

Так що спасибі, непоказний автомобіль SAE. Ти зробив життя далеко від дому комфортніше.