На торги виставлено ferrari f12 berlinetta з “патріотичним” забарвленням кузова

63

На порталі «bring a trailer» стартували торги за досить незвичайний екземпляр суперкара ferrari f12 berlinetta зразка 2017 року випуску.

Даний автомобіль примітний чорним забарвленням кузова, а також помітними смужками, виконаними в кольорах італійського прапора. Такий декор автомобіль отримав з подачі оригінального власника.

Зелено-біло-червоні смужки красуються на капоті, передніх колісних арках, бічних «спідницях», даху і кормі. Дводверка також має карбоновий передній спліттер і особливі чорні шильдики «scuderia shields» (опція).

Плюс машині покладені 20-і 21-дюймові колеса hre. Останні тут» взуті ” в покришки pirelli p zero з контрастними акцентами червоного кольору.

Для салону даного феррарі ф12 берлінетта перший власник замовив карбонові гоночні крісла, оброблені червоною шкірою “rosso ferrari”. Вони мають білу прострочку “bianco” і таку ж вишивку із зображенням гарцующего жеребця на підголівниках. Стеля тут обтягнута чорною алькантарою.

В рух суперкар приводить 6,3-літровий атмосферник v12 розвиває 730 к.с. І 690 нм. Працює движок в тандемі з семидіапазонним роботом, що передає тягу на задню вісь.

В описі говориться, що даний авто має занижену підвіску від novitec, а також оснащений системою підйому передньої осі від kw, призначеної для проїзду дорожніх нерівностей.

Пробіг виставленого на аукціон купе всього 2 200 миль (3 540 км) і в даний момент за нього пропонують 240 000 доларів (17,5 млн рублів за нинішнім курсом).