Acura представила оновлений кросовер rdx 2022 року (фото)

71

Японський бренд acura, який спеціалізується на випуску автомобілів з преміум-сегмента, наперед показавши свій оновлений паркетник rdx, який відноситися до 2022 модельного року. Дану машину відрізняють більш спортивна зовнішність, поліпшена обробка інтер’єру єру, а також розширений функціонал, що підвищує показники комфорту пасажирів.

Як припускають експерти, оновлений автомобіль буде випущений на основі тієї ж платформи, що і базовий крос 2019 модельного року. У цілому, паркетник має чимало спільного з більшим suv-представником компанії-кросовером mdx. Ця схожість виявляється в установці близькою в плані дизайну решітки радіатора, а також аналогічних повітрязабірників, що розташувалися в передньому бампері. У задній частині кузова тепер розміщені відразу два здвоєних патрубка вихлопної системи.

При цьому автомобіль відрізняє ряд технічних доопрацювань. Зокрема, розробник провів коригування роботи двигуна, що дозволив домогтися зниження частоти його обертання на холостому ходу. Також був замінений карданний вал. Це істотно знизило вібрацію, яка характерна для повнопривідних версій автомобіля. У салоні кросовера поліпшили шумоізоляцію, встановили акустичні скла. Це дозволило добитися того, що acura rdx отримала статус найбільш тихій моделі виробника.

У перелік стандартних технологій автомобіля розробник тепер включивши систему мультимедіа з можливістю інтеграції зі смартфонами “по повітрю”, майданчик для бездротової підзарядки мобільних, а також атмосферну підсвічування з 27 різних варіантів. Для топових модифікацій передбачені дзеркала з функцією автоскладання, можливість виконання дистанційного старту двигуна, а також розширений ряд вбудованих асистентів.