Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

260

Чотири двері, багажник і футуризм. Найцікавіші седани на 2017 Tokyo Motor Show

Токійський автосалон відкрив свої двері для преси і ось новинки вже сипляться на голови автоманов як з рогу достатку…

Хотілося б так сказати, але не вийде, дивно, але досить великий світовий автосалон поки не так щедрий на обновки, як того хотілося б нам. Досліджуючи нетрі світового інтернету поки що непросто знайти якогось великої кількості автоновинок з 2017 Tokyo Motor Show. Та й ладно, про дещо можна все ж таки написати, дещо можна і подивитися.

Дивіться також: Концепти з 2017 Tokyo Motor Show про які ви повинні знати

У цій підбірці ми зробимо акцент на седанах. Які четирехдверка залучили найбільше уваги до своїм нескромним персонам? Вперед!

Mazda Vision Coupe Concept

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

Концептуально бачення седанів майбутнього від Mazda називається Mazda Vision Coupe Concept. Стильний автомобіль показує нам як можливо будуть виглядати автомобілі японського бренду через п’ять – десять років. Завужені фари, 3D фальшрешетка максимально втоплена, видаючи вперед значок і окантовку бампера з нависаючим козирком капота.

Дверних ручок як зазвичай немає, також майже не видно на загальному тлі і дзеркал заднього виду, замість них встановлені камери заднього виду.

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

Панорамний дах присутня, причому вона простягається на всю довжину седана, також, як і потужна гальмівна система вищого класу Brembo.

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

Салон лаконічний, суворий і прекрасний. Мазда взагалі завжди вміла робити красиві салони, як мінімум на моїй пам’яті. Стилістика інтер’єру схожа з іншим концептом – Mazda Kai. Широкий вузький екран з боку пасажира, аналогові прилади, шкіра і мінімум зайвих частин.

Subaru Viziv Performance Concept

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

У концепті Subaru Viziv невловимо проглядається тінь Impreza WRX. Великі 20 дюймові диски і вуглепластикова дах максимально знижують вагу автомобіля. Агресивні дифузори і повітрозабірники спереду і ззаду і навіть на капоті дають агрегатів цього седана максимальне охолодження. Притискна сила зростає за рахунок різноманітних сплиттеров, заднього вбудованому в кришку багажника антикрило і продуманої аеродинаміки кузова.

Розміри автомобіля: 4.630 мм в довжину, 1.950 мм в ширину і 1.430 мм в холці. Колісна база складає 2.730 мм.

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

За даними Subaru під капотом стоїть цілком звичайний опозитний мотор з цілком звичною для авто такого класу системою симетричного повного приводу.

Lexus LS+ Concept

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

Просто карколомний преміальний седан Lexus LS+. Загалом він виглядає як звичайний LS, який можна зустріти на звичайних дорогах, але за рахунок роботи з деталями автомобіль отримав абсолютно інший зовнішній вигляд.

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

Світлодіодні лінії, пущені по боках масивної фальшрешітки радіатора, світлодіоди висвітлюють колеса рівним насиченим світлом зсередини і світлодіодні яскраво білі фари, розроблені спеціально для даного прототипу автомобіля, дають машині індивідуальність і особливий шарм.

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

Серед електронних технологій можна виділити «Highway Teammate», систему автонмного управління яка зможе самостійно провести автомобіль по хай-вію від в’їзду до виїзду. Highway Teammate буде представлена на серійних автомобілях компанії в 2020 році.

Toyota Crown Concept

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

Від концепцій до автомобілів простіше. На Токійському автосалоні дебютувала модель Toyota Crown. Поки це також прототип, але вже передсерійний. П’ятнадцяте покоління Crown з’явиться у продажу вже в наступному році.

Найкрутіші седани на автосалоні в Токіо 2017

Автомобіль відрізняється від свого попередника як зовні (небагато, в деталях), так і всередині. В основі лежить архітектура TNGA (Toyota New Global Architecture). Розміри:

Довжина – 4.910 мм

Ширина – 1.800 мм

Висота – 1.455 мм

Колісна база складає 2.920 мм

Нова приладова панель, кермо, мультимедійна система і дефлектори.

Завдяки системі ITS Connect автомобілю не буде нудно, і він зможе «спілкуватися» з іншими автомобілями Toyota, збираючи важливу дорожню інформацію про те, що відбувається попереду на дорозі.

Дивіться також: Концепт-кари з іншої планети

Таким запам’ятаються найцікавіші моделі в кузові седан з Токійського автосалону 2017 року. Їх небагато, але всі вони зроблені зі смаком.