Hyundai santa fe очолив рейтинг найбільш викрадених автомобілів в росії

72

У «альфастраховании» відзначають, що під час пандемії число викрадень автомобілів в росії знизилося: так, за вісім місяців 2021 року кількість таких випадків (заявок про викрадення по каско) скоротилося на 27 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

«ми пов’язуємо цю тенденцію з карантинними заходами і закритими кордонами, особливо з країнами снд, — пояснив директор департаменту страхових виплат «альфастрахування» олександр харагезов. – раніше більшість транспортних засобів викрадалися саме туди, а зараз для проїзду в інші країни потрібно і здача плр-тестів, і заповнення різних анкет перетину кордонів, тому шахраї не можуть здійснювати свою діяльність, як раніше».

У москві ситуація дещо інша, хоча столичний рейтинг теж очолює hyundai santa fe з результатом 19 відсотків. На другому місці по угонах toyota camry (12 відсотків), і тільки потім йде kia rio, частота викрадень якої становить 11 відсотків. У першу п’ятірку також входять kia sportage і mitsubishi outlander, частота викрадень яких дорівнює 11 і семи відсоткам відповідно. У другій половині рейтингу розташувалися kia sorento( п’ять відсотків), а також hyundai creta, toyota land cruiser prado і rav4, результат яких становить чотири відсотки.